center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Luchow

Een vakantiehuisje boeken op een prachtig vakantiepark in Luchow en omgeving? Een camping of resort staat garant voor een zorgeloze vakantie: de Vakantieaccommodaties zijn luxe uitgevoerd, ze bieden ontzettend veel faciliteiten, voor de kinderen is er veel geregeld en last but not least: alles is verscholen in het groen. Kortom: ideaal voor een familieweekend of quality time met je beste vrienden. Op dit portaal bieden wij speciale informatie en boekingssites voor vakantieresorts rondom deze plaats. Via de weergegeven partners boek je heel eenvoudig een vakantieverblijf of huisje op de meest geboekte bungalowparken in de omgeving van Luchow.

  • Luchow is een mooie en spannende plek in Sleeswijk-Holstein, Duitsland.
  • Familieparken nabij deze plek zijn behoorlijk geliefd. Dat is te danken aan de heerlijke flora en fauna.
  • 12 maanden per jaar biedt deze regio voldoende inspanning en ontspanning. Wat dacht je van ponyrijden en natuurlijk dagtochten.
  • In deze streek zijn veel kindvriendelijke parken met speeltuin, zwembad, kidsclubs, speelhallen, kinderboerderij, entertainment.
  • Huisjes of bungalows op een vrijetijdspark in de buurt kosten gemiddeld circa €65 (voor een nacht).
PlekLuchow
GebiedSleeswijk Holstein
LandDuitsland
Gemiddelde temperatuur13 graden celcius
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetplichtIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol (snelweg)De wegen zijn tolvrij
TaalDuits
Gemiddelde overnachtingsprijs (weekend)€301

Bungalowpark in de buurt van Luchow boeken

Luchow is een veel gekozen reisbestemming door met name de prachtige natuur en de activiteiten in de regio. Op een camping / resort hier voelt iedereen zich thuis. Heerlijk samen zijn in een gezellige lodge of met de gehele familie in een groepsaccommodatie? Het kan allemaal! In het bijgaande stappenplan vertellen we hoe jij een vakantiehuisje in Luchow vandaag nog kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Luchow reserveren

  1. Selecteer een aanbieder

    Check de diverse geschikte parken. In grote lijnen kan je kiezen voor ketens zoals bijvoorbeeld Landal, Libéma, Europarcs, Molecaten, Roompot, Belvilla en Hogenboom, Succes Holidayparcs, Pierre & Vacances, Sunparks, Oostappen, Topparken en zeker ook Novasol, FranceComfort, Interhome, Upladparcs, Dancenter, Holidaysuites. Er bestaan ook een heleboel wat kleinere zelfstandige parken en extra aanbod op de bekendere boekingswebsites zoals Natuurhuisje.nl, Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Voordeeluitjes, Booking.com. Kijk kritisch naar hoe het park gelegen is en welke voorzieningen het park biedt. Denk aan bowling en minigolf.

  2. Kies dag van aankomst en vertrek

    Kies een geschikte vertrekdag en bepaal ook de verblijfsduur (aantal nachten). Typische verblijfsperiodes zijn een weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) of een hele week en alle jaarlijkse schoolvakanties. Maak jij de boeking vlak voor vertrek? Dan profiteer je soms van last-minute deals. Belangrijk: geeft altijd het juiste aantal reizigers op.

  3. Jouw huuraccommodatie uitzoeken

    Er volgt nu een lijst met alle mogelijke huisjes, groepsaccommodaties, chalets, cottages, bungalows, huurhuisjesen (indien beschikbaar) glamping-opties, villa’s, safaritenten, ingerichte tenten, tiny houses. Open de foto’s en check welke faciliteiten er beschikbaar zijn (onder andere open haard, terras, sauna, draadloos internet, bubbelbad, vaatwasser). Vergelijk de prijzen van de verschillende opties en ga voor het huisje dat aansluit op jouw vakantiewensen.

  4. Extra’s toevoegen

    Ga voor nog meer comfort met verschillende extra’s. Om je een idee te geven: een extra lang bed, culinaire arrangementen of een sauna en wellness behandeling. Gaan er kleine kinderen mee, maar is de auto vol? Boek dan ook extra’s zoals een reisbedje, box, speelkleed, kinderstoel, speelhoek, wipstoel.

  5. Reserveren en betalen

    Check jouw boeking en voer je naam, adres en contactgegevens in. Het betalen van jouw vakantie kan jij moeiteloos doen middels de bekende betaalmethodes zoals Overschrijving, Creditcard of iDeal. Vaak heb je de mogelijkheid om een eigen klant-account te hebben. Met een eigen account kan je eenvoudig jouw boekingsgegevens raadplegen, annuleren, omboeken, een wijziging doorgeven of een upgrade boeken.

vakantieparken-luchow-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Luchow (Sleeswijk Holstein)

Op dit platform vind je altijd de meest scherpe bungalow deals bij de beste parken zoals Europarcs, Novasol, Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot, Interhomeen reisorganisaties zoals Suntip, Sunweb, Prijsvrij, Stip Reizen, TUI maar ook Alltours, de Jong Intra Vakanties, Oad, Thomas Cook, Vakantiediscounter. De laatste jaren gaan we als Nederlanders massaal voor de last-minute deals en de royale vroegboekkortingen. Kies het park dat bij je past en check zo direct met hoeveel korting jij kunt bestellen. In het stukje hieronder vind jij details van voordeelacties en topdeals voor april 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in april. Dan bespaar je behoorlijk op de prijs als je kort van tevoren boekt.
  • Vroegboekkorting betekent een interessante korting als je in najaar 2024 al boekt voor komend zomer.
  • Online vouchers en actiecodes geven je wellicht nog meer korting op de standaard prijs.
  • Familiekorting: interessant voor gezinnen met kinderen (en baby’s).
  • Seniorenkorting: unieke prijzen voor gasten van 55 plus.
  • Pretpark & Vakantiepark Deals: Een goedkoop dagticket voor een heerlijk dagje attractiepark of dierentuin.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: In juli, augustus en tijdens schoolvakanties stijgen de prijzen.

Hulp: een recreatiepark vinden dat past bij jouw wensen

Laat je meevoeren door het bijzondere Luchow en verwen jezelf met de plaatselijke keuken, inspirerende bezienswaardigheden en ga erop uit in de prachtige natuur. Ga je op reis met kinderen, met jouw vriendengroep, de familie of met je partner? Voor elke groepssamenstelling is een gepaste accommodatie. Op deze pagina geven we tips voor het selecteren van het beste vakantiepark in Luchow! Lees ook meer informatie over Vakantiepark vlakbij pretpark.

Op ligging en faciliteiten zoeken

De familieparken rond Luchow hebben in veel gevallen een geweldige ligging midden in – of vlakbij – een groen natuurgebied. Houd jij van een camping of resort met een bepaald kenmerk of ligging? Bijgaand vind je de meest gekozen opties.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, kanoën, surfen, zeilen of vissen (in o.a. een rivier, recreatieplas, meertje, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: een prachtige natuurlijke omgeving, het hele jaar door.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijke bungalows waar de hond ook mee mag.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: op je gemak het oude jaar uitzitten en proosten op een nieuw jaar.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: heel veel plezier beleven met de kids.
  • Park aan zee: een heerlijk vakantieverblijf aan de kust / het strand.

Luxueuze recreatieparken rondom Luchow vergelijken

Ben je toe aan een luxe vakantie, en wil je je nergens om bekommeren? Kies een luxe bungalowpark en boek een vakantie inclusief alle wellness en persoonlijke aandacht. Echt genieten in een wellness bungalow. Geniet van jouw eigen sauna, jacuzzi, privé zwembad, whirlpool. Soms is ook een massage in de spa mogelijk.

  • Wellness / Spa: een ultiem verwenmoment.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: gezellig met vrienden relaxen in een eigen hottub.
  • Privé zwembad: een luxe eigen overdekt buitenbad of binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna, soms ook met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: luxe massages en beautybehandelingen.
  • Verzorgingstype: reserveer volpension, all inclusive, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): op loopafstand een heerlijk en exclusief diner.
  • Adults only: exclusieve resorts puur en alleen voor volwassenen.

Populaire kindvriendelijke parken met zwembad in Sleeswijk Holstein

Het familiepark is heel praktisch voor een weekje vakantie met het hele gezin. Wat dit type park kenmerkt is dat er voor kinderen veel te doen is. Je kunt denken aan: spelletjes, theater, bowling, speelpark, sportvelden, indoor-speeltuin. In Duitsland heb je de keuze uit leuke gezinsparken met unieke zwembaden. Waterplezier voor iedereen: (verwarmd) buitenbad, waterattracties, peuterbad, stroomversnellingen, waterglijbanen, kinderbad. Mogelijk is er zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief bolderkar, babybadje, kinderbed, traphekje, wandelwagen, kinderstoel. Als de kids ook kunnen lopen is een omheinde tuin wel zo fijn.

  • Subtropisch binnenbad: het subtropisch zwemparadijs biedt urenlang plezier voor jong en oud.
  • Verwarmd buitenbad: ook bij koudere temperaturen kun je buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: overdekt zwemmen, ook als het regent of sneeuwt.
  • Recreatieplas, zee, rivier of meer: lekker genieten van de zon aan het water.
  • Ligweide / Zonneweide: schaduw of zon met je eigen parasol en ligbed.
  • Speeltuin / speelhal: leuk voor kinderen om te spelen met leeftijdsgenootjes.

Mooiste vakantiepark Luchow direct reserveren

Bekijk de mooiste verblijven in Duitsland en boek direct veilig online

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Zoek je een voordelig vakantiepark in Luchow met hond? In en rondom deze plek zijn er diverse vakantieaccommodaties te reserveren waar jouw huisdier ook welkom is. Heerlijk samen uitwaaien. ’s Avonds lekker weer bijkomen in een huisje op een huisdiervriendelijk park. Deze plek is perfect voor mensen met honden.

  • Jouw viervoeter kan je vaak gewoon meenemen naar het park.
  • Meestal betaal je een paar euro extra per nacht.
  • Hondvriendelijke parken staan bekend om o.a.: hondendouche, hondenbench, omheinde tuin, ruime wandelgebieden, voerbakken, hondenstrand.

Lijst met te boeken accommodaties

Meestal kies je uit diverse mooie huisjes. Elk verblijf heeft zowel voor- als nadelen. In de bijgaande opsomming tref je een uiteenzetting van de meest geboekte vakantieverblijven. Of bekijk eens de pagina over parken als: Vakantiepark Het Lierderholt, Les Fermes de St. Sorlin & Novasol Ferienpark Hohendorf.

  • Bungalow: een warm en gezellig huisje voor de hele familie.
  • Chalet / lodge: een mooi en karakteristiek houten boshuisje.
  • Appartement: een hotelkamer gelegen in een complex met meerdere kamers.
  • Stacaravan / Mobile home: een sfeervolle recreatiewoning die het gevoel van kamperen meebrengt.
  • Glamping: een bijzondere mix van luxe en kamperen in jouw eigen ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: ga op pad met de camper, caravan, tent of vouwwagen.

Populaire reisperiodes

Een heleboel vakantieresorts in de buurt van Luchow zijn praktisch het gehele jaar geopend. Tijdens de schoolvakanties kan het wat drukker zijn. Het kan handig zijn om voor deze vakantieperiodes tijdig een reservering te plaatsen. In de bijgaande opsomming vind je de meest drukke vakantiedagen.

  • Weekendje weg: een mini vakantie, ideaal voor families en gezinnen.
  • Midweek: 5 dagen genieten in een leuk park samen met familie of vrienden.
  • Week: je hebt alle vrijheid om 7 dagen lang de omgeving te bekijken.
  • Zomervakantie: Het hoogseizoen valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Mensen gaan massaal naar parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf vanaf (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toffe Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) de feestdagen vieren in stijl op een comfortabel huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: boek een bungalowpark met vroegboekvoordeel (valt dit jaar op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: reserveer een bospark en geniet van de natuur van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Boek op tijd als je wilt gaan met Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024) of Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor families en vriendengroepen

Oriënteer jij je op een groepsaccommodatie in Luchow voor een comfortabel familieweekend, reünie of een weekendje met vrienden? Een groepsverblijf kan dan heel praktisch zijn: dit is een grote en knusse woning met vrijwel alle benodigde voorzieningen. Het park biedt sport, spel en animatie: denk aan fietsverhuur en paardrijden. In de opsomming hieronder verstrekken we de voordelen van kleinere en grotere vakantiehuizen in Luchow.

  • 2 personen: een sfeervolle tiny house, ideaal voor stelletjes.
  • 3/4 personen: ideaal voor kleine families of vriendengroepen (tweepersoonskamer en eenpersoonsbed).
  • 5/6 personen: sfeervolle woonkamer met open haard en wellicht een eigen badkamer.
  • 7/8 personen: met veel luxe, ruimte en privé zwembad (4 tot 5 slaapkamers).
  • 9/10 personen: het huisje moet schoon worden opgeleverd (zonder eindschoonmaak).
  • 11/12 personen: Samen genieten met vrienden of familie in een groot huis. De meeste voorzieningen als vaatwasser en bedlinnenpakket zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Je kunt een film kijken op de televisie of stream via het draadloze internet (WiFi).
  • 15/16 personen: een geweldige villa uitgerust met kindermeubilair en ook volledig uitgerust met o.a. buitenkeuken, koffiezetapparaat en waterkoker, koelkast, diepvries, wasmachine, balkon, oven en magnetron.
  • 20+ personen: een fijne vergaderlocatie voor bijvoorbeeld trainingen en workshops.

Kosten van een familiepark april 2024

Benieuwd naar de tarieven van een vakantieverblijf huren in Luchow? In de tabel hierna doorzoek je de prijzen (bij benadering) van een weekendje in de veel geboekte overnachtingstypes. Check ook informatie over parken in Kulpin, Kudensee en Kuden.

Soort verblijfKosten weekend (3 nachtjes)
Bungalow€452
Chalet€402
Mobil Home of Stacaravan€251
Ingerichte tent€201
Groot vakantiehuis€1205
Verwachting tarieven meest geboekte type accommodaties op huisjespark omgeving Luchow.

Vergelijk de meest populaire kindvriendelijke bungalowparken binnen jouw budget

Check last-minute aanbiedingen en maak jouw reservering vandaag nog rond!

Vakantieparken Luchow vergelijken: Bekende reisorganisaties en reserveringssites

Vakantieverblijven zijn vast te leggen bij Nederlandse en buitenlandse touroperators. Je hebt natuurlijk bekendere parken, verhuurbedrijven met een aanbod losse vakantiewoningen en online aanbieders zoals Booking.com & Airbnb. Wij beschrijven de top-verhuurbedrijven in de volgende opsomming.

  • Center Parcs: Geweldige binnenzwembaden en top entertainment.
  • Roompot: Prachtige huisjes op de meest natuurrijke plekjes.
  • Landal GreenParks: Flexibel annuleren, omboeken en betalen.
  • Topparken: Prachtige parken op natuurrijke locaties.
  • Europarcs: Ruime mogelijkheden voor inchecken en uitchecken.
  • Novasol: Keuze uit meer dan 50.000 vakantiehuizen in Europa.
  • Belvilla: Geweldige accommodaties met privé zwembad en wellness.
  • Natuurhuisje: Ook voor een reservering van een pipowagen, trekkershut en vakantieboerderij.
  • Bungalowspecials: Top-aanbiedingen van alle toonaangevende bungalowparken.
  • Pierre & Vacances: Diverse eigen residenties, parken en premium huisjes.
  • Interhome: Vanuit 1 systeem toegang tot duizenden vakantieverblijven in 25+ landen.
  • Booking.com: Grootste aanbod huizen, appartementen, hotels, B&B’s en meer.
  • Airbnb: Een beschikbaar aanbod overnachtingsplekken in meer dan 100.000 regio’s.
  • Reisbureaus: Vakantiediscounter, TUI, Corendon, Thomas Cook, Sunweb, Prijsvrij voor een mooie verre reis of een ontspannen all-inclusive vakantie.

De weersvoorspellingen vandaag en de komende week

In deze plek heerst het zeeklimaat. Een populaire reisperiode is mei, juni en september. Het temperatuur jaargemiddelde ligt op 13 graden °C. De maand juli is doorgaans het warmst (29 graden °C). In de weertabel tonen wij het weer in de streek van vakantiebestemming Luchow (Sleeswijk-Holstein).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ met veelgestelde vragen rondom recreatiewoningen

Waarom naar een vakantiepark in Luchow?

Luchow heeft een prachtige groene omgeving waar je je eigenlijk 12 maanden per jaar uitstekend kunt vermaken. In dit gebied voel je meteen een onbekommerd vakantiegevoel. Vakantie in een mobil home of huisje op een camping of resort is zeker iets om te overwegen. Er zijn veel voorzieningen, er zijn veel activiteiten voor de kinderen en de ligging is midden in de natuur.

Kan ik mijn hond meenemen naar het park?

Ja, er zijn een aantal vakantieparken met hond toegestaan in Luchow en nabijgelegen plekken. Normaal gesproken is het maximaal 2 huisdieren per boeking. Neem de parkreglementen goed door: je moet zorgen dat je jouw hond onder appel hebt en het uitlaten doe je altijd buiten de camping. Bij een aantal parken heb je de optie een hondenbungalow te huren. Ben je niet zo van honden? Overweeg dan ook eens de huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke dingen om te doen?

Luchow ligt in Sleeswijk-Holstein, in Duitsland. Het is een schitterende Duitse en gezellige regio. In deze natuurlijke omgeving is de rust eenvoudig te vinden en er is veel te beleven (wandelen, fietsen of excursie). De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar authentieke plekken en concertzalen. Ben jij sportief aangelegd? Ga er dan op uit om te mountainbiken, kajakken, paardrijden, klimmen, kanoën, watersporten.

Wat kost een huisje op een recreatiepark?

Een cottage huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Luchow doe je al vanaf €65 p/nacht. Dat is een stukje kostbaarder dan een particuliere vakantiewoning of een eenvoudige staplek op de camping. Tegen een iets hoger tarief ontvang je wel allerlei extra voorzieningen zoals open haard, extra privacy, eigen badkamer, hottub, eigen terras, eigen slaapkamer. Bonustip: ga voor vroegboekkorting of kies een van de lopende last-minute aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Plaats een reactie