center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Villepinte

Samen met de familie erop uit op een mooi vakantiepark in Villepinte en omgeving? Een camping of resort geeft jou een onbezorgde vakantie: de stacaravans en mobil homes bieden veel luxe, hebben vaak een eigen keuken en badkamer, kinderen kunnen lekker spelen met leeftijdgenootjes en last but not least: alles is verscholen in het groen. Perfect voor een weekend met de kinderen of waardevolle tijd samen met je partner doorbrengen. Op onze vakantiepark-vergelijker vind je belangrijke tips over vakantieparken in deze streek. Bij de getoonde boekingsplatforms boek je vandaag nog een bungalow of huisje op de populairste bungalowparken in de omgeving van Villepinte.

  • Villepinte is een bijzondere en authentieke reisbestemming in Île-de-France, Frankrijk.
  • Resorts in deze regio zijn er in grote getale: De reden daarvan is natuurlijk de bijzondere groene natuur.
  • 12 maanden per jaar is er veel te doen voor iedere doelgroep. Je kunt dan denken aan kanoën maar ook tennissen.
  • Rondom deze plek kan je kiezen uit diverse kindvriendelijke vakantieparken met speelhallen, entertainment, speeltuin, kidsclubs, zwembad, kinderboerderij.
  • Cottages op een bungalowpark in deze omgeving kosten plus minus €66 per nacht.
PlekVillepinte
OmgevingÎle de France
LandFrankrijk
Gemiddelde temp.17 °C
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet nodigIn sommige steden is het milieuvignet verplicht
TolwegenOp veel wegen wordt tol geheven
SpreektaalFrans
Gem. kosten weekend weg€302

Bungalowpark in de buurt van Villepinte boeken

Villepinte is een vaak gekozen bestemming door de aanwezigheid van het vele groen en de mogelijkheden voor dagtrips. Op een vakantiepark in deze provincie kan jij dus voldoende kanten op. Lekker tot jezelf komen in een luxe cottage of een gezellig familieweekend in een groepsaccommodatie? Voor elke situatie is er een oplossing! In het adviesplan hieronder leggen we stap voor stap uit op welke manier jij een vakantiehuisje in Villepinte het snelste kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Villepinte reserveren

  1. Kies een park

    Bekijk eerst de verschillende parken. Binnen Europa vind je meerdere parkketens als Center Parcs, Roompot, Landal, Europarcs, Molecaten, Belvilla en Succes Holidayparcs, Oostappen, Pierre & Vacances, Topparken, Hogenboom, RCN. Ook geschikt: Upladparcs, Ourthe & Somme, Dancenter, Holidaysuites, FranceComfort, Novasol. Buiten deze bekende namen heb je de kleinschalige individuele parken en tussenpartijen als Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Voordeeluitjes, Natuurhuisje.nl, Bungalowspecials. Let goed op de ligging en welke voorzieningen het park biedt. Denk aan bowling en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

  2. Reisperiode selecteren

    Maak een keuze uit de vertrekdagen en kies de verblijfsperiode. Geliefde reisperiodes zijn een weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) of een hele week en alle jaarlijkse schoolvakanties. Reserveer jij een paar dagen voor aankomst? Dan kan het zijn dat je last-minute korting krijgt. Kies ook het aantal personen.

  3. Vraag huuraccommodatie details op

    Je ziet nu een schema met alle beschikbare cottages, chalets, stacaravans, huisjes, bungalows, groepsaccommodatiesen soms ook tiny houses, safaritenten, ingerichte tenten, staplekken, villa’s. Bekijk foto’s en bekijk op welke faciliteiten je kunt rekenen (bijv. open haard, sauna, terras, bubbelbad, draadloos internet, vaatwasser). Vergelijk de diverse prijzen en neem het verblijf dat overeenkomt met jouw wensen.

  4. Bij te boeken extra’s

    Maak je vakantie nog leuker met aanvullende servicepakketten. Om je een idee te geven: extra luxe bedden, een ontbijt en diner pakket of het huren van een bootje. Neem je een baby, peuter of kleuter mee, maar heb je niet veel plek over in de auto? Wellicht is er een chalet met o.a. een reisbedje, speelkleed, speelhoek, kinderstoel, traphek, box.

  5. Boeking afronden

    Controleer de boeking en voer de gevraagde gegevens in. De betaling en onkosten overmaken gaat gemakkelijk door middel van betaalmethodes als Overschrijving, iDeal of Creditcard. Vaak heb je de mogelijkheid om een eigen klant-account te hebben. Met het e-mailadres en wachtwoord kan je eenvoudig vakantiegegevens bekijken, jouw reisgezelschap of reisperiode aanpassen of een speciaal verzoek indienen.

vakantieparken-villepinte-frankrijk-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Villepinte (Île de France)

Op onze vakantiepark-vergelijker doorzoek je altijd de meest goedkope bungalow actiecodes bij de tofste ketens als Roompot, Landal GreenParks, Belvilla, Center Parcs, Novasol, Interhomemaar ook reisorganisaties zoals Stip Reizen, Prijsvrij, Suntip, TUI, Sunweb en natuurlijk Thomas Cook, Oad, Vakantiediscounter, Corendon, de Jong Intra Vakanties. Veel mensen kiezen voor de last-minute trips en natuurlijk ook vroegboekkorting. Selecteer een park voor jouw vakantieperiode en ontdek direct de beste korting. Verderop tref je voorbeelden van arrangementen en pakketten voor april 2024.

  • Bij last-minute aanbiedingen in april bespaar je behoorlijk op de prijs wanneer je vlak voor vertrek een boeking maakt.
  • Vroegboekkorting wil zeggen een voordelig tarief als je op tijd een huisje vastlegt voor komend zomer.
  • Kortingvouchers kan je invullen in de laatste stap van jouw boeking.
  • Familiekorting: speciaal actietarief voor families of groepen.
  • Seniorenkorting: aantrekkelijk voordeel voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark aanbiedingen: Speciale deal inclusief attractiepark of dierentuin.
  • Ga buiten het hoogseizoen: Met name in juli, augustus, schoolvakanties en feestdagen zijn parken extra duur.

Advies: welk recreatiepark past bij jou?

Ontdek het mooie Villepinte en geniet van plaatselijke specialiteiten, inspirerende bezienswaardigheden en rustige avondjes. Neem je de kinderen mee, een vriendengroep, de gehele familie of juist lekker samen? Er is altijd een passende accommodatie. Op deze website bieden we een helpende hand bij het selecteren van het beste vakantiepark in Villepinte! We bieden ook meer info over Vakantieblog.

Zoek park op ligging en faciliteiten

De familieparken rond Villepinte hebben vaak een prachtige ligging om en nabij natuurgebieden en steden. Wil jij graag een resort of camping die op een bijzondere plek gelegen is? Bijgaand vind je de meest gekozen opties.

  • Vakantieparken aan het water: lekker zwemmen of zonnebaden op de ligweide (bijvoorbeeld in een recreatieplas, beekje, rivier, zwemvijver).
  • Vakantieparken in het bos: omsloten door de natuur helemaal tot rust komen.
  • Huisdieren toegestaan: neem de hond mee naar het vakantiehuisje.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ontspannen genieten van een knalvrije jaarwisseling.
  • In de buurt van pretpark of dierentuin: een weekendje combineren met een dag vol plezier.
  • Park aan zee: zoek een accommodatie aan de kust / het strand.

Exclusieve en comfortabele recreatieparken rondom Villepinte vergelijken

Ben je toe aan een luxe vakantie? Het is heerlijk als je je nergens zorgen om hoeft te maken. Filter van op luxe bungalowparken en reserveer een weekend boordevol met luxe en verwennerij. Komt tot rust in een wellness bungalow. Geniet van jouw eigen bubbelbad, privé zwembad, whirlpool, sauna. Of zelfs een ontspannende massage in de spa?

  • Wellness / Spa: de perfecte plek om te ontspannen.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een luxe accommodatie met een eigen hottub.
  • Privé zwembad: profiteer van exclusieve toegang tot een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: ideaal voor een romantisch verblijf met z’n twee (soms ook met zonnebank).
  • Beauty & Schoonheidssalon: bijvoorbeeld met manicure, pedicure of kapper.
  • Verzorgingstype: kies uit halfpension, logies en ontbijt, volpension of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): geniet van een heerlijke maaltijd op het vakantiepark.
  • Adults only: accommodaties en hotels zonder kinderen.

Boek een kindvriendelijk park met zwembad in Île de France

Een familiepark is een uitkomst voor een weekendje of week vakantie met het gezin. Het is handig dat er voldoende animatie, entertainment en speelmogelijkheden zijn. Zo kun je rekenen op: spelletjes, theater, speeltoestellen, sportvelden, bowling, indoor-speeltuin. In Frankrijk zijn er comfortabele gezinsparken met luxe zwembaden. Geniet onder andere van: (overdekt) binnenbad, peuterbad, kinderbad, stroomversnellingen, waterglijbanen, (verwarmd) buitenbad. Op steeds meer parken vind je zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderbed, kinderstoel, wandelwagen, babybadje, traphekje, reiswieg. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: een heerlijk subtropisch zwemparadijs met golfslagbad en waterglijbaan.
  • Verwarmd buitenbad: aangenaam in zowel de zomer als de winter.
  • Privé (binnen) zwembad: een heerlijk toegankelijk bad voor alle weersomstandigheden.
  • Zee, rivier, recreatieplas of meer: heerlijk pootjebaden of een frisse duik nemen.
  • Ligweide / Zonneweide: na het zwemmen opdrogen in de zon op een ligbed of handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: diverse speeltoestellen verspreid over het park (of indoor).

Mooiste vakantiepark Villepinte boeken?

Bekijk de tofste huisjes en bungalows in Frankrijk en controleer de beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: waar op letten?

Bezoek je graag een voordelig vakantiepark in Villepinte met hond? In deze regio zijn er voldoende vakantieaccommodaties te vinden waar jouw huisdier meer dan welkom is. Heerlijk samen uitwaaien. Aan het einde van de middag weer thuiskomen in de huisdiervriendelijke bungalow. Deze buurt is perfect voor bezoekers met honden.

  • Honden zijn op veel parken in deze omgeving toegestaan.
  • De meeste parken rekenen een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken bieden onder andere zaken als: hondenstrand, hondenmand, voerbakken, ruime wandelgebieden, omheinde tuin, hondenbench.

Lijst met te boeken accommodaties

Vaak bestaat er de keuze uit meerdere soorten huisjes en formaten. Elk verblijf heeft zo weer zijn eigen sfeer en karakteristieken. Bijgaand bekijk je een beknopte samenvatting van de meest gekozen huisjes en verblijven. Zie ook deze parken: Hogenboom Vakantiepark Emslandermeer, Pierre & Vacances Résidence Les Tamaris + EuroParcs Gulperberg.

  • Bungalow: vak een klein en schattig huisje met 1 verdieping.
  • Chalet / lodge: een houten boshuisje, voorzien van alle gemakken.
  • Appartement: een heerlijke eigen hotelkamer met veel faciliteiten.
  • Stacaravan / Mobile home: een recreatiewoning van gemiddeld tussen de 22 en 32 m2.
  • Glamping: een avontuurlijke overnachting in jouw eigen ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: lekker op vakantie in jouw eigen vouwwagen, caravan of tent.

Populaire reisperiodes

Een groot deel van de vakantieresorts in de buurt van Villepinte zijn vrijwel het hele jaar open. Gedurende de schoolvakanties zijn de huisjes eerder volgeboekt. Doorgaans is het nodig om voor feestdagen en vakanties je boeking op tijd rond te maken. Bijgaand lees je meer informatie over de meest gekozen reisdagen.

  • Weekendje weg: een paar dagen genieten van rust en stilte in een natuurlijke omgeving.
  • Midweek: boek een overnachting van maandag tot vrijdag op een park naar keuze.
  • Week: je kunt van alles ondernemen als je 7 dagen weg bent.
  • Zomervakantie: Valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Boek de mooiste parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de periode (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op bekende Franse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) zijn veel huisjesparken gewoon geopend.
  • Voorjaarsvakantie: genieten van de voorjaarszon op een heerlijk bungalowpark (periode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: reserveer een bospark en geniet van de natuur van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Informatie en voordelen van een groepsaccommodatie

Specifiek op zoek naar een groepsaccommodatie in Villepinte voor een comfortabel familieweekend, reünie of een vriendenweekend? Kies dan voor een groepsverblijf: dit is een exclusieve en nette vakantiewoning met alle benodigde voorzieningen. De omgeving van het vakantiepark biedt allerlei activiteiten: denk aan klimmen & E-chopper verhuur. Bijgaand bekijk je de onderscheidende aspecten van kleinere & grotere vakantiehuizen in Villepinte.

  • 2 personen: een kleine tiny house met badkamer, keuken en slaapkamer.
  • 3/4 personen: meestal met 2 tweepersoonskamers of 1 kamer met eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: inclusief 1 of 2 eigen badkamers en open haard (optioneel met hottub).
  • 7/8 personen: met ongeveer 5 slaapkamers, meerdere badkamers en soms een privé zwembad.
  • 9/10 personen: je bent vaak niet zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Een aangenaam vakantieverblijf met voldoende slaapkamers. Een bedlinnenpakket, vaatwasser, uitgeruste keuken enz. zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Internet en televisie in de chalet zijn ideaal om extra te genieten in de avonden.
  • 15/16 personen: een geweldige villa met bij te boeken kindermeubilair en ook volledig uitgerust met o.a. buitenkeuken, wasmachine, oven en magnetron, balkon, diepvries, kookgedeelte, koffiezetapparaat en waterkoker.
  • 20+ personen: ook als vergaderlocatie te huren voor workshops en trainingen.

Prijzen van een familiepark april 2024

Benieuwd naar de kosten die komen kijken bij een vakantieverblijf huren in Villepinte? In de volgende opsomming bieden we de geschatte tarieven van een regulier weekend in de veel geboekte accommodaties. Klik eventueel door naar kosten van parken in Colombes, Vitry sur seine of Bobigny.

Soort huisjeWeekendprijs
Bungalow€454
Chalet€403
Stacaravan of Mobil Home€252
Ingerichte tent€202
Groot vakantiehuis€1210
Gemiddelde onkosten van enkele Vakantieaccommodaties op huisjespark omgeving Villepinte.

Bekijk de best beoordeelde kindvriendelijke bungalowparken eenvoudig online

Klik door naar de last-minutes en maak jouw reservering vandaag nog rond!

Vakantieparken Villepinte vergelijken: Kwalitatieve reisorganisaties en reserveringssites

Vakantiehuisjes kun je vastzetten via regionale en nationale touroperators. Het gaat om vakantieparken, verhuurbedrijven met een aanbod losse vakantiewoningen en boekingssites als Airbnb & Booking.com. Wij bieden de top-verhuurbedrijven in de lijst die hierna volgt.

  • Center Parcs: Een heerlijke cottage midden in de natuur.
  • Roompot: Meer dan 185 vakantieparken in door heel Europa.
  • Landal GreenParks: Ruim aanbod kleinere en grotere vakantiewoningen met uitbreidbare pakketten.
  • Topparken: Duurzame parken met groene faciliteiten en voorzieningen.
  • Europarcs: Ieder park beschikt over moderne accommodaties en een schitterende ligging.
  • Novasol: Verhuurt meer dan 50.000 verblijven op de beste locaties in Europa.
  • Belvilla: Wereldwijd de mooiste vakantiehuisjes boeken tegen een scherpe prijs.
  • Natuurhuisje: Volledige controle over je boeking en vakantieverblijf.
  • Bungalowspecials: Kies uit bijna 1.000 verschillende parken in heel Europa.
  • Pierre & Vacances: Met unieke à la carte-services.
  • Interhome: Volop keuze met 35.000 huisjes in 27 verschillende landen.
  • Booking.com: De beste zoekmachine voor het vinden van een vakantiehuisje.
  • Airbnb: De leukste vakantieverblijven huren bij particulieren.
  • Reisbureaus: Sunweb, D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Vakantiediscounter, TUI voor een verre reis of een luxe all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze plaats heerst het zeeklimaat. Veel mensen vertoeven hier graag in mei, juni en september. De temperatuur (gemiddeld over 12 maanden) is zo’n 17 graden. De kalendermaand juli is de warmste periode (28 °C). Hieronder check je de weersverwachtingen in de omgeving van vakantiebestemming Villepinte (Île-de-France).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Belangrijke onderwerpen rondom recreatiewoningen

Waarom een vakantieresort boeken in Villepinte?

Villepinte heeft een prachtige groene omgeving waar jong en oud zich zal vermaken. Deze omgeving geeft je direct een prettig vakantiegevoel. Het reserveren van een bungalow of huisje op een park heeft veel voordelen. Er zijn tal van faciliteiten, er is een kidsclub, zwembad en speeltuin voor kinderen en de parken zijn gelegen in of net buiten een mooi natuurgebied.

Mag ik mijn huisdier of hond meenemen?

Ja, er zijn diverse vakantieparken met hond toegestaan in Villepinte en daarbuiten. Bij veel parken kan je maximaal 2 huisdieren meenemen per geboekt huisje. Je moet je wel aan regels houden: de hond houd je altijd aan de lijn en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Bij een aantal parken heb je de optie een hondenbungalow te huren. Houd je niet van honden en katten? Bekijk dan het aanbod met huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke activiteiten in de regio?

Villepinte ligt in de regio Île-de-France, in Frankrijk. Het betreft een idyllische Franse en gezellige omgeving. In de nabijgelegen natuur kun je genieten van de rust en er is voldoende te beleven. Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar knusse dorpen en attractieparken. Ben jij sportief aangelegd? Dan kun je overdag gaan klimmen, paardrijden, kajakken, kanoën, watersporten, varen.

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een verblijf op een recreatiepark?

Een verblijf vastzetten op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Villepinte kan jij al doen vanaf €66 voor 1 nacht. Dit is logischerwijs iets duurder dan een particulier huisje of een plekje op een camping voor je eigen caravan of tent. Voor een iets hogere prijs ben je zeker van extra comfort zoals o.a. extra privacy, open haard, eigen badkamer, eigen terras, eigen slaapkamer, ingerichte keuken. Bonustip: boek een half jaar van tevoren of kies een van de lopende last-minute aanbiedingen voor nog meer voordeel.

Plaats een reactie