center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Villejuif

Samen met de familie erop uit op een natuurrijk vakantiepark in Villejuif en omgeving? Een park met huisjes geeft jou een onbezorgde vakantie: de verblijven bieden veel luxe, vrijwel alles is aanwezig, er is veel te doen voor kinderen en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Een uitkomst voor het jaarlijkse familieweekend of even met z’n tweeën erop uit. Op deze website lees je handige info en boekingsadvies voor recreatieparken in en rondom deze plek. Bij de genoemde aanbieders boek je verrassend eenvoudig een huisje op de bekendste bungalowparken in de omgeving van Villejuif.

  • Villejuif is een verrassende en idyllische omgeving in Île-de-France, Frankrijk.
  • Vakantieresorts nabij deze plek zijn er talrijk: Dit komt voornamelijk door de mooie flora en fauna.
  • In elke maand is er veel te doen voor iedere doelgroep. Ga bijvoorbeeld eens hiken en tafeltennissen.
  • Rondom deze plek is een groot aanbod kindvriendelijke resorts en campings met kidsclubs, speeltuin, entertainment, speelhallen, kinderboerderij, animatie.
  • Accommodaties op een recreatiepark in deze omgeving kosten doorgaans €64 (voor een nacht).
PlekVillejuif
GebiedÎle de France
LandFrankrijk
Gemiddelde temperatuur17 °C
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetIn sommige steden is het milieuvignet verplicht
TolwegenOp veel wegen wordt tol geheven
TaalFrans
Tarief voor weekend weg€297

Bungalowpark in de buurt van Villejuif boeken

Villejuif is een geliefde bestemming door onder andere het prachtige groene landschap en de vele uitstapjes die je kunt maken. Op een vakantiepark hier is er ontzettend veel te doen. Heerlijk tot rust komen in een luxe accommodatie of met de gehele familie in een groepsaccommodatie? Voor elke situatie is er een oplossing! In het bijgaande stappenplan lees je precies hoe jij een vakantiehuisje in Villejuif het snelste kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Villejuif reserveren

  1. Vergelijk de beschikbare parken

    Maak een keuze voor een van de aanbieders. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit ketens zoals Europarcs, Landal, Roompot, Belvilla, Molecaten, Center Parcs en Oostappen, RCN, Sunparks, Pierre & Vacances, Hogenboom, Succes Holidayparcs. Ook interessant: Upladparcs, FranceComfort, Interhome, Ourthe & Somme, Dancenter, Novasol. Ook heb je nog een aantal kleinschalige privé parken en tussenpartijen als Voordeeluitjes, Airbnb, Bungalowspecials, Vakantieveilingen.nl, Booking.com. Kijk goed naar de ligging van de accommodaties en welke faciliteiten er worden aangeboden. Denk aan verwarmd buitenzwembad en babyzwemmen.

  2. Kies verblijfsperiode

    Selecteer de vertrekdag en het aantal dagen. Vaak gekozen reisperiodes zijn een hele week, midweek of weekend en de schoolvakanties. Leg jij je verblijf kost voor aankomst vast? Dan kan een last-minute aanbieding voor jou interessant zijn. Kies ook het aantal personen.

  3. Kies een huuraccommodatie die past bij jouw wensen

    Je bekijkt nu een resultatenpagina de diverse stacaravans, groepsaccommodaties, cottages, huurhuisjes, huisjes, bungalowsen in enkele gevallen ook tiny houses, safaritenten, staplekken, glamping-opties, ingerichte tenten. Check de foto’s en vind uit op welke faciliteiten je kunt rekenen (voorbeelden zijn televisie, vaatwasser, draadloos internet, open haard, sauna, terras). Vergelijk de kosten en neem het bungalow of huisje dat in lijn is met jouw reisgezelschap en wensen.

  4. Extra services

    Maak je vakantie nog leuker met verschillende extra’s. Denk dan bijvoorbeeld aan een handdoekenpakket, een pakket met verse boodschappen of een wellness arrangement. Ga je met de hele familie, maar is de auto vol? Vraag dan naar de mogelijkheden van een box, kinderstoel, reisbedje, speelhoek, traphek, speelkleed.

  5. Reservering afronden

    Controleer nog 1 keer alle details en verstrek je persoonsgegevens. De kosten van het verblijf voldoen kan je snel doen met Nederlandse betaalmethodes als o.a. iDeal, overschrijving, Creditcard. Vaak heb je de mogelijkheid om een privé-account aan te maken op de site. Met een eigen account kan je o.a. inchecken, de datum van je reis wijzigen of extra arrangementen kiezen.

vakantieparken-villejuif-frankrijk-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Villejuif (Île de France)

Op deze pagina doorzoek je online de beste actuele bungalow acties bij de tofste formules als Interhome, Europarcs, Belvilla, Landal GreenParks, Novasol, Center Parcsen reisorganisaties zoals Suntip, Sunweb, D-reizen, Stip Reizen, TUI en tevens Alltours, Vakantiediscounter, Thomas Cook, Corendon, de Jong Intra Vakanties. In steeds meer gevallen willen mensen de last-minute acties en de speciale vroegboekkorting. Maak snel een keuze uit de parken en kijk direct hoeveel korting er voor jou klaar ligt. Bijgaand verstrekken we de soorten kortingsacties en aanbiedingen voor april 2024.

  • Indien je gaat voor last-minute aanbiedingen in april krijg je extra voordeel als je vlak voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting staat voor voordeel wanneer je in het voorjaar al boekt voor de zomer.
  • Online kortingscodes en vouchers kan je bij de boeking invullen en geven direct een kleine korting.
  • Familiekorting: extra voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: bijzondere tarieven voor ouderen van 55 jaar of ouder.
  • Pretpark deals: Combineer een weekend vakantiepark met attractiepark of dierentuin.
  • Reis in het voorseizoen of naseizoen (niet in het hoogseizoen): De drukte in juli en augustus is door de schoolvakanties extra hoog.

Hulp: het vergelijken van recreatieparken

Ga op ontdekkingsreis door het rijke Villejuif en ga genieten van de lekkerste gerechten uit de lokale keuken, inspirerende bezienswaardigheden en laat je meevoeren met de natuur. Op vakantie gaan met kinderen, je beste vrienden, de hele familie of lekker met z’n twee? Voor groepen klein en groot is er een passende accommodatie. In het volgende gedeelte geven we aan de hand van een aantal thema’s tips bij het uitzoeken van het beste vakantiepark in Villejuif! Mogelijk vind je dit ook leuk: Strandhuisje.

Filter parken op ligging of faciliteiten

Familieparken rond Villejuif hebben meestal een interessante ligging midden in – of vlakbij – een groen natuurgebied. Heb jij interesse in campings met een bepaald kenmerk of ligging? Hieronder vind je een overzicht.

  • Vakantieparken aan het water: heerlijk zwemmen, vissen of watersporten (bijvoorbeeld in een rivier, recreatieplas, zwemvijver, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: een prachtige natuurlijke omgeving, het hele jaar door.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijk met de hond erop uit.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: perfect voor kinderen of huisdieren die bang zijn voor het vuurwerk.
  • Slapen in de buurt van pretpark of dierentuin: een onvergetelijke dag met de hele familie.
  • Park aan zee: direct aan de kust / het strand verblijven in een chalet.

De meest luxe recreatieparken rondom Villejuif vergelijken

Ben je toe aan een luxe vakantie? Gewoon even echt genieten? Zoek dan tussen het aanbod luxe bungalowparken en reserveer een overnachting bomvol ontspanning en persoonlijke aandacht. Lekker uitrusten in een wellness bungalow. Denk aan voorzieningen zoals een sauna, bubbelbad, whirlpool, privé zwembad. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: de meest bijzondere huisjes waar alles draait om luxe.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een luxe accommodatie met een eigen hottub.
  • Privé zwembad: in de ochtend een ontspannen duik in jouw eigen binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna, soms ook met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: luxe massage-, beauty-, en gezichtsbehandelingen.
  • Verzorgingstype: bespreek met logies en ontbijt, volpension, all inclusive of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): op loopafstand een heerlijk en exclusief diner.
  • Adults only: een 18+ park gericht op volwassen bezoekers.

De beste kindvriendelijke parken met zwembad in Île de France

Het familiepark is zeer geschikt voor een vakantie met het gezin. Mensen vinden het dan fijn dat er genoeg te doen is. Typische activiteiten en voorzieningen zijn: theater, bowling, speelpark, spelletjes, sportvelden, indoor-speeltuin. In Frankrijk vinden we fantastische gezinsparken inclusief een modern zwembad. Geniet onder andere van: waterglijbanen, (overdekt) binnenbad, waterattracties, kinderbad, peuterbad, (verwarmd) buitenbad. Mogelijk is er zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief wandelwagen, babybadje, kinderbed, traphekje, bolderkar, kinderstoel. Dankzij een omheinde tuin loopt niemand ongemerkt zomaar weg.

  • Subtropisch binnenbad: oneindig vaak van de lange glijbaan in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: aangenaam in zowel de zomer als de winter.
  • Privé (binnen) zwembad: je kunt als gast het hele jaar door baantjes trekken.
  • Rivier, meer, zee of recreatieplas: volop plezier voor jong en oud.
  • Ligweide / Zonneweide: na het zwemmen opdrogen in de zon op een ligbed of handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: de kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij het overzicht houdt.

Mooiste vakantiepark Villejuif bekijken en boeken

Bekijk de mooiste chalets in Frankrijk en boek direct veilig online

Vakantieparken met hond: kan ik mijn huisdier meenemen?

Zoek je een voordelig vakantiepark in Villejuif met hond? in deze buurt zijn er diverse vakantieaccommodaties boekbaar waar je jouw huisdier gerust mee kunt nemen. Een lekkere lange wandeling maken met jouw hond. Daarna lekker bijkomen in jouw eigen huisdiervriendelijke vakantieaccommodatie. Deze streek is een paradijs voor hondeneigenaren.

  • De hond is welkom op de meeste parken in de omgeving.
  • De toeslag die je hiervoor betaalt ligt gemiddeld rond de €5,-.
  • Hondvriendelijke parken bieden onder andere zaken als: omheinde tuin, voerbakken, hondenbench, ruime wandelgebieden, hondenmand, hondenstrand.

Vergelijk accommodaties

Bij moderne parken kies je uit huisjes in allerlei soorten en maten. Iedere accommodatie heeft zo weer zijn charme. Hieronder vind je een uiteenzetting van de meest gangbare recreatiewoningen. Op deze website vindt je ook informatie over deze parken: Molecaten Park Noordduinen, Domaine Résidentiel de Plein Air les Dunes + Novasol Maasvilla’s Ohé & Laak.

  • Bungalow: een luxe vakantiehuisje met een heel eigen karakter.
  • Chalet / lodge: een heerlijk boshuisje op een prachtige plek in de natuur.
  • Appartement: eigenlijk een luxe hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer en keuken.
  • Stacaravan / Mobile home: deze recreatiewoningen liggen vaak dicht bij elkaar (gezelligheid op het park).
  • Glamping: ervaar de luxe van een ingerichte lodgetent midden op de camping.
  • Staanplaats: in alle rust op vakantie met jouw eigen camper, caravan, vouwwagen of tent.

Populaire reisperiodes

Een groot deel van de vakantieresorts in de buurt van Villejuif zijn 12 maanden per jaar open. Tijdens de schoolvakanties is het extra druk. Het kan handig zijn om voor deze periodes op tijd alles te boeken. Hieronder praten we je bij over de meest geselecteerde vakantieweken.

  • Weekendje weg: even heerlijk bijkomen tijdens een (lang) weekend van vrij tot ma.
  • Midweek: een kleine vakantie van 4 nachtjes met aankomst vaak op maandag.
  • Week: een volle week genieten van al het comfort van het park.
  • Zomervakantie: Het hoogseizoen valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Parkgasten zijn gek op parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op mooie Franse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) kun je met familie genieten op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: genieten van de voorjaarszon op een heerlijk bungalowpark (actuele reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: heerlijk genieten van al het groen rondom het bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Boek tijdig voor o.a. Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor vriendengroepen

Zoek je een groepsaccommodatie in Villejuif voor een gedenkwaardig familieweekend, reünie of een vriendenweekend? Kies dan voor een groepsverblijf: dit is een royale en karakteristieke vakantiewoning met vrijwel alle benodigde voorzieningen. In het omliggende gebied van het park vind je sport, spel en animatie: denk aan paintball of golfen. Bijgaand vind je de redenen om te kiezen voor kleinere & grotere vakantiehuizen in Villejuif.

  • 2 personen: een kleine tiny house met badkamer, keuken en slaapkamer.
  • 3/4 personen: lekkere ruime tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: sfeervolle woonkamer met open haard en wellicht een eigen badkamer.
  • 7/8 personen: met zo’n 4 slaapkamers, privé zwembad, beperkte beschikbaarheid.
  • 9/10 personen: Eindschoonmaak is soms inbegrepen.
  • 11/12 personen: Een grote woning met ruimte voor de hele familie. De meeste voorzieningen als vaatwasser en bedlinnenpakket zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Geniet van draadloos internet en een televisie in de woonkamer.
  • 15/16 personen: een exclusieve villa met kindermeubilair en allerlei andere voorzieningen zoals buitenkeuken, diepvries, wasmachine, oven en magnetron, kookgedeelte, koffiezetapparaat en waterkoker, balkon.
  • 20+ personen: vergaderlocatie voor trainingen workshop of brainstormsessie.

Gemiddelde prijzen van een familiepark april 2024

Benieuwd naar de tarieven van een vakantieverblijf huren in Villejuif? In de opsomming hierna vergelijk je de geschatte tarieven van een regulier weekend in diverse type vakantieverblijven. Klik eventueel door naar kosten van parken in Clamart, Montreuil of Argenteuil.

Accommodatie-typePrijs weekend weg
Bungalow€446
Chalet€396
Mobil Home / Stacaravan€248
Ingerichte tent€198
Groot vakantiehuis€1189
Verwachting prijs verblijven op huisjespark omgeving Villejuif.

Ontdek de meest populaire kindvriendelijke bungalowparken die passen bij jouw wensen

Controleer de last-minute deals en reserveer jouw accommodatie!

Vakantieparken Villejuif vergelijken: Toonaangevende reisorganisaties en boekingsplatforms

Bungalows, lodges en huisjes zijn vast te leggen bij regionale en nationale touroperators. Het gaat om de parken zelf, sites waar je losse huisjes kunt boeken en diverse boekingsplatforms als Airbnb & Booking.com. Je bekijkt de top-verhuurbedrijven in het aansluitende gedeelte.

  • Center Parcs: Upgrade je verblijf met aanvullende pakketten.
  • Roompot: Meer dan 185 vakantieparken in door heel Europa.
  • Landal GreenParks: Geweldige huisjes voor gezinnen met kinderen en/of ouderen.
  • Topparken: Een van de beste bungalowpark aanbieders van Nederland.
  • Europarcs: De leukste gebieden, locaties en thema’s.
  • Novasol: Voordelige vakantiehuizen voor ieder budget.
  • Belvilla: Bijna 3 miljoen gasten ontvangen in 1 jaar tijd!
  • Natuurhuisje: Even helemaal terugtrekken van het drukke dagelijkse leven.
  • Bungalowspecials: Kies uit bijna 1.000 verschillende parken in heel Europa.
  • Pierre & Vacances: Verschillende activiteiten voor het hele gezin.
  • Interhome: Vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen reserveren.
  • Booking.com: De beste zoekmachine voor het vinden van een vakantiehuisje.
  • Airbnb: Andermans huis huren voor jouw ideale vakantie.
  • Reisbureaus: Corendon, Sunweb, TUI, Thomas Cook, Prijsvrij, Vakantiediscounter voor een onvergetelijke verre reis of een onbezorgde all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze plaats heerst het zeeklimaat. De meest gekozen reisperiode is mei, juni en september. Over het hele jaar genomen is het hier gemiddeld 17 graden °C. De maand juli is gemiddeld gezien de heetste tijd (28 °C). In het grafiekje hieronder ontdek je de weersverwachtingen in de streek van vakantiebestemming Villejuif (Île-de-France).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: alles over het boeken van een recreatiewoning

Waarom een huisje huren op een bungalowpark in Villejuif?

Villejuif is een mooie omgeving waar je je geen moment hoeft te vervelen. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct een prettig vakantiegevoel. Het boeken van een mobil home of huisje op een familiepark is zeker iets om te overwegen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op het park, er zijn speelhallen en zwembaden voor kinderen en je bent altijd op de mooist groene bosrijke omgevingen.

Hoe zit het met honden op het park?

Ja, je hebt vakantieparken met hond toegestaan in Villejuif en nabijgelegen plekken. Op bijna alle parken zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per bungalow. Je moet je wel aan regels houden: honden moet je aan de lijn houden en honden en katten moeten altijd een chip of tatoeage hebben. Er zijn zelfs speciale hondenbungalows. Bang voor honden of houd je er niet van? Check dan ook zeker de huisdiervrije vakantieparken.

Welke bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in de omgeving?

Villejuif hoort bij Île-de-France, in Frankrijk. Het betreft een prachtige Franse en levendige streek. In deze groene omgeving kan je goed ontspannen en kan je urenlange wandelingen of fietstochten maken. Je kunt ook uitstapjes maken naar leuke dorpjes en bioscopen. Houd je van actie? Kies dan voor een dagje varen, kajakken, mountainbiken, paardrijden, klimmen, watersporten.

Wat zijn de kosten van huisje op een recreatiepark?

Een vakantiewoning boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Villejuif kan al vanaf €64 p/dag. Dit is wat prijziger dan een particulier vakantiehuis of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Voor een iets hogere prijs ervaar jij wel van diverse extra faciliteiten zoals: ingerichte keuken, open haard, extra privacy, eigen slaapkamer, eigen badkamer, hottub. Handig om te weten: boek een half jaar van tevoren of maak gebruik van last-minute acties om nog voordeliger een huisje vast te leggen.

Plaats een reactie