center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Winseldorf

Een verblijf boeken op een geweldig vakantiepark in Winseldorf en omgeving? Een vakantieresort is ontzettend populair: de stacaravans en mobil homes zijn sfeervol ingericht, je hoeft het park niet af, kinderen kunnen er heerlijk spelen en zwemmen en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Een mooie optie voor een paar dagen met familie of quality time doorbrengen met je partner. Op deze pagina bieden wij nuttige info en boekingsadvies voor vakantieparken in dit gebied. Bij de getoonde parken en aanbieders boek je razendsnel een cottage of huisje op de bekendste bungalowparken in de omgeving van Winseldorf.

  • Winseldorf is een verrassende en inspirerende reisbestemming in Sleeswijk-Holstein, Duitsland.
  • Vakantieparken rondom deze locatie zijn er in grote getale: Dat heeft te maken met de aanwezigheid van bijzondere natuur en recreatiemogelijkheden.
  • Het hele jaar door is er voor jong en oud voldoende te doen. Je kunt dan denken aan ponyrijden en tevens tafeltennissen.
  • Rondom deze plek is een groot aanbod kindvriendelijke vakantieparken met kinderboerderij, animatie, entertainment, speelhallen, speeltuin, zwembad.
  • Vakantieverblijven op bungalowparken in de buurt kosten plus minus €62 per dag.
PlekWinseldorf
RegioSleeswijk Holstein
LandDuitsland
Temperatuur13 graden °C
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet noodzakelijkIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol (snelweg)De wegen zijn tolvrij
TaalDuits
Gemiddelde prijs huisje (weekend)€287

Bungalowpark in de buurt van Winseldorf boeken

Winseldorf is populairder dan ooit door de aanwezigheid van het vele groen en de activiteiten in de regio. Op een park in deze streek is er genoeg te doen voor iedereen. Lekker tot jezelf komen in een comfortabele chalet of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? De mogelijkheden zijn eindeloos! Hierna lees je precies hoe jij zo’n vakantiehuisje in Winseldorf probleemloos en snel moet boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Winseldorf reserveren

  1. Kies een park

    Kies eerst een park of site waar je wilt boeken. Er bestaan diverse grote bekende parkketens zoals Belvilla, Europarcs, Molecaten, Landal, Center Parcs, Libéma en Pierre & Vacances, RCN, Hogenboom, Topparken, Sunparks, Oostappen maar ook Ourthe & Somme, Novasol, FranceComfort, Dancenter, Upladparcs, Interhome. Daarnaast zijn er natuurlijk kleinschalige privé parken of overige boekingssites als Vakantieveilingen.nl, Natuurhuisje.nl, Airbnb, Voordeeluitjes, Bungalowspecials. Kijk kritisch naar de algehele ligging en welke faciliteiten er zijn. Denk aan indoor speeltuin en fietsverhuur.

  2. Selecteer je reisdatums

    Check de beschikbare aankomstdagen en kies het aantal dagen (periode). Vaak gekozen vakantieperiodes zijn een midweek, weekend of hele week en alle jaarlijkse schoolvakanties. Ben je flexibel, en boek je kort voor vertrek? Dan profiteer je soms van last-minute deals. Kies ook het aantal personen.

  3. Bekijk de verschillende huuraccommodaties

    Je ziet nu een pagina met alle beschikbare chalets, bungalows, stacaravans, huisjes, cottages, groepsaccommodatiesen soms ook glamping-opties, safaritenten, tiny houses, ingerichte tenten, villa’s. Bekijk afbeelding en stem af op welke faciliteiten je kunt rekenen (voorbeelden zijn televisie, bubbelbad, vaatwasser, open haard, sauna, terras). Vergelijk de kosten en ga voor het type bungalow dat geschikt is voor jouw reisgezelschap en wensen.

  4. Services en extra’s

    Jouw verblijf kun je compleet maken met meerdere arrangementen. Je kunt soms kiezen voor extra luxe bedden, een BBQ-pakket of een wellness arrangement. Ga je op familieweekend met kleine kinderen, en is er weinig plek over in je auto? Boek dan extra’s zoals een wipstoel, speelkleed, reisbedje, kinderstoel, traphek, box.

  5. Gegevens invullen en boeken

    Controleer jouw verblijf en vul alle gevraagde informatie in. De reissom betalen kan je online voldoen aan de hand van meerdere betaalmethodes zoals iDeal, overschrijving, Creditcard. Doorgaans kan je er voor kiezen om een eigen klant-account te hebben. D.m.v. deze registratie kan je o.a. inchecken, een wijziging of omboeking doen of extra services en arrangementen kiezen.

vakantieparken-winseldorf-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Winseldorf (Sleeswijk Holstein)

Via deze website delen we eenvoudig actuele bungalow kortingscode bij populaire resorts zoals Europarcs, Landal GreenParks, Novasol, Belvilla, Center Parcs, Interhomeen ook reisorganisaties als Stip Reizen, D-reizen, Sunweb, Suntip, TUI maar ook de Jong Intra Vakanties, Oad, Thomas Cook, Alltours, Vakantiediscounter. Er is een grote voorkeur voor de last-minute specials en de interessante vroegboekkorting. Maak snel een keuze uit de parken en check de actuele kortingen en acties. Onderstaand kan je aan de slag met meer uitleg over arrangementen en deals voor april 2024.

  • Populair zijn last-minute aanbiedingen in april. Daarmee krijg je extra korting als je vlak voor vertrek boekt.
  • Mogelijk kan je kiezen voor vroegboekkorting. Dat is een aantrekkelijke korting op het moment dat je heel vroeg in het jaar je reis boekt.
  • Promocodes bieden soms nog meer voordeel op de normale prijs.
  • Familiekorting: op vakantie met je gezin (incl. kinderen) voor een scherpe prijs.
  • Seniorenkorting: aanvullende voordelen voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark combideals: Speciale deal inclusief een dagje dierentuin of attractiepark.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: Met name in juli, augustus, schoolvakanties en feestdagen zijn parken extra duur.

Reisadviseur: hulp bij het kiezen van een recreatiepark

Laat je verwonderen door het veelzijdige Winseldorf en ervaar een reis met lekkere streekgerechten, inspirerende bezienswaardigheden en ontspannende momenten. Even er tussenuit met kinderen, met je vrienden, de totale familie of uitsluitend met je partner? Voor elke situatie is er een goede accommodatie te vinden. Op deze pagina bieden wij tips en tricks voor het selecteren van het beste vakantiepark in Winseldorf! We bieden ook meer info over Reisverzekering.

Zoek park op ligging en faciliteiten

De familieparken rond Winseldorf hebben meestal een fraaie ligging om en nabij natuurgebieden en steden. Heb jij interesse in campings met bepaalde kenmerken of ligging? Je kunt kiezen uit verschillende liggingen.

  • Vakantieparken aan het water: heerlijk zwemmen, vissen of watersporten (in onder andere een rivier, recreatieplas, beekje, zwemvijver).
  • Vakantieparken in het bos: lekker mountainbiken of een stevige wandeling.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijk met de hond erop uit.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: geniet van een rustige jaarwisseling.
  • Overnachting nabij pretpark of dierentuin: heel veel plezier beleven met de kids.
  • Park aan zee: een huuraccommodatie aan de kust / het strand reserveren.

Exclusieve recreatieparken rondom Winseldorf vergelijken

Trakteer jij jezelf dit jaar op een bijzondere luxe vakantie? Even alleen genieten met je gezin? Informeer dan specifiek naar luxe bungalowparken en boek een reis vol met gemak en tijd voor jezelf. Steeds meer parken bieden zo’n luxe wellness bungalow. Denk aan voorzieningen zoals een jacuzzi, bubbelbad, sauna, privé zwembad. Je kunt soms tegen betaling ook naar de massage in de spa.

  • Wellness / Spa: even volledig ontspannen en relaxen.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een luxe huisje met een eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: op ieder moment van de dag een duik in het binnenzwembad nemen.
  • Privé Sauna: een luxe infrarood- of houtgestookte sauna, evt. met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: luxe massage-, beauty-, en gezichtsbehandelingen.
  • Verzorgingstype: kies uit all inclusive, volpension, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): laat je verwennen door de lokale specialiteiten.
  • Adults only: een resort waar uitsluitend volwassenen verblijven.

De beste kindvriendelijke parken met zwembad in Sleeswijk Holstein

Het familiepark is heel praktisch voor een vakantie met het gezin. Ouders vinden het prettig wanneer er voldoende animatie, entertainment en speelmogelijkheden zijn. Voorbeelden zijn: spelletjes, theater, sportvelden, speeltoestellen, indoor-speeltuin, speelpark. In Duitsland zitten comfortabele gezinsparken met de mooiste zwembaden. Geniet onder andere van: stroomversnellingen, (verwarmd) buitenbad, waterattracties, (overdekt) binnenbad, kinderbad, waterglijbanen. Op sommige resorts vind je ook een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderstoel, babybadje, reiswieg, kinderbed, bolderkar, wandelwagen. Eventueel kan je ook kiezen voor een huisje met omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: luxe subtropisch zwemparadijs met waterglijbanen, wildwaterbanen.
  • Verwarmd buitenbad: voor kinderen een heerlijke plek om lekker te zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: lekker zwemmen ongeacht het weer.
  • Recreatieplas, meer, rivier of zee: waterpret voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: een ruime zonneweide met genoeg ruimte voor het hele gezin.
  • Speeltuin / speelhal: de leukste glijbanen, schommels, wipkippen en klimtoestellen.

Mooiste vakantiepark Winseldorf zoeken en boeken

Bekijk luxe accommodaties Duitsland en stel jouw reis samen

Vakantieparken met hond: hoe werkt het?

Oriënteer jij je op een voordelig vakantiepark in Winseldorf met hond? In de buurt van deze plaats zijn er diverse vakantieaccommodaties aanwezig waar je (tegen extra kosten) een huisdier mee mag nemen. Samen met jouw viervoeter de mooiste wandelingen maken. Weer thuis? Dan kan je fijn samen uitrusten in jouw huisdiervriendelijke cottage of bungalow. Deze plek is ideaal voor iedereen met een hond.

  • Op steeds meer parken mag de hond gewoon mee op vakantie.
  • Meestal betaal je een paar euro extra per nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden diverse faciliteiten: hondenbench, voerbakken, omheinde tuin, hondenmand, ruime wandelgebieden, hondendouche.

Lijst met te boeken accommodaties

Steeds vaker bestaat er de keuze uit tal van leuke huisjes. Elke accommodatie heeft zowel voor- als nadelen. In het stukje hieronder vind je een beknopte samenvatting van de meest gekozen huisjes. Check ook eens deze parken: Vakantiepark Mölke, Domein het Camperveer Veerse Meer & Novasol Ferienhausdorf am Wardersee.

  • Bungalow: gezellig, kleurrijk en betaalbaar huisje.
  • Chalet / lodge: een boshuisje geschikt voor het hele gezin (incl. kinderen).
  • Appartement: een hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer (en soms keuken).
  • Stacaravan / Mobile home: een recreatiewoning van gemiddeld tussen de 22 en 32 m2.
  • Glamping: ervaar de luxe van een ingerichte lodgetent midden op de camping.
  • Staanplaats: een heerlijk plekje voor jouw eigen camper, caravan, tent of vouwwagen.

Kies jouw gewenste reisperiodes

Veel vakantieresorts in de buurt van Winseldorf zijn praktisch het gehele jaar geopend. Gedurende de schoolvakanties kan het wat drukker zijn. Doorgaans is het nodig om voor deze vakantieperiodes je verblijf vroeg vast te zetten. In de volgende opsomming praten we je bij over de drukste reisperiodes.

  • Weekendje weg: lekker 3 dagen bijkomen en genieten van alle comfort.
  • Midweek: een korte vakantie, vaak van maandag tot vrijdag.
  • Week: 8 dagen (7 nachten) verblijven in een luxe huisje op het park.
  • Zomervakantie: Valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Ideaal voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf tussen(14 oktober t/m 29 oktober 2023) op prachtige Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) kun je met familie genieten op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: een bungalowpark heeft alle faciliteiten die je nodig hebt (reserveer van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: vanaf (27 april t/m 5 mei 2024) zijn de bosparken extra mooi door de bloeiende bomen en planten.
  • Feestdagen: Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pinksteren (19 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Verblijf met een groep in groepsaccommodaties

Oriënteer jij je op een groepsaccommodatie in Winseldorf voor een gezellig familieweekend, reünie of een weekendje met vrienden? Een groepsverblijf biedt uitkomst: dit is een ruime en gezellige woning met alle faciliteiten die je maar kunt bedenken. Op het park zelf vind je amusement voor jong en oud: denk aan fietsroutes of paardrijden. Bijgaand vind jij de kenmerken van kleine of grote vakantiehuizen in Winseldorf.

  • 2 personen: een sfeervolle tiny house, ideaal voor stelletjes.
  • 3/4 personen: meestal met tweepersoonskamers plus een los eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: sfeervolle woonkamer met open haard en wellicht een eigen badkamer.
  • 7/8 personen: gemiddeld met 4 of 5 slaapkamers, badkamers en soms met privé zwembad.
  • 9/10 personen: de eindschoonmaak kun je vaak los bijboeken.
  • 11/12 personen: Samen genieten met vrienden of familie in een groot huis. Met een prima keukentje (met vaatwasser) en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Internet en televisie in de chalet zijn ideaal om extra te genieten in de avonden.
  • 15/16 personen: een XL-villa uitgerust met kindermeubilair en ook volledig uitgerust met o.a. buitenkeuken, balkon, wasmachine, oven en magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, diepvries.
  • 20+ personen: een fijne vergaderlocatie voor bijvoorbeeld trainingen en workshops.

Tarieven van een familiepark april 2024

Benieuwd naar de prijs van een vakantieverblijf huren in Winseldorf? In het volgende gedeelte verstrekken we de prijzen (bij benadering) van een weekend (vrijdag tot maandag) in de veel gezochte soorten huisjes. Tevens bieden we info over kosten van parken in Winnert, Winnemark & Windeby.

Type huisjePrijs weekend (3 nachten)
Bungalow€430
Chalet€382
Mobil Home / Stacaravan€239
Ingerichte tent€191
Groot vakantiehuis€1147
Geschatte prijs van diverse type vakantiehuisjes op huisjespark omgeving Winseldorf.

Vind en boek de best beoordeelde kindvriendelijke bungalowparken razendsnel online

Doorzoek last-minutes en boek eenvoudig en snel online!

Vakantieparken Winseldorf vergelijken: Gerenommeerde reisorganisaties en sites om te boeken

Huisjes, lodges of cottages kan je reserveren via meerdere touroperators. Je hebt natuurlijk de gezinsparken, verhuurorganisaties van losse bungalows en tussenpartijen als Booking.com & Airbnb. Je bekijkt de toonaangevende verhuurbedrijven in het aansluitende gedeelte.

  • Center Parcs: Onbezorgd genieten in een veilige omgeving.
  • Roompot: Klantenservice dagelijks bereikbaar via telefoon of internet.
  • Landal GreenParks: Mooie accommodaties voor diverse soorten reisgezelschappen.
  • Topparken: Geniet van hemelvaart of pinksteren in een tiny house of chalet.
  • Europarcs: Je kunt altijd tot 15% vroegboekkorting ontvangen bij Europarcs.
  • Novasol: Al 50 jaar het grootste aanbod vakantiehuizen in Europa.
  • Belvilla: In elke populaire vakantieregio is wel een huurhuis te vinden.
  • Natuurhuisje: Even helemaal terugtrekken van het drukke dagelijkse leven.
  • Bungalowspecials: Een ruime selectie van 800 parken die de moeite waard zijn.
  • Pierre & Vacances: Zelf kiezen op welke dag je wilt aankomen en vertrekken.
  • Interhome: De klantenservice is 24/7 beschikbaar voor vragen over je boeking.
  • Booking.com: Voor het boeken van een heel huis of appartement.
  • Airbnb: Bijzondere vakantiehuisjes huren rechtstreeks van particulieren.
  • Reisbureaus: Corendon, D-reizen, Prijsvrij, Thomas Cook, TUI, Sunweb voor rondreizen/verre reizen of een onbezorgde all-inclusive reis.

De weersvoorspellingen vandaag en de komende week

In deze omgeving heb je een aangenaam zeeklimaat. De periode met de meeste toeristen is mei, juni en september. Over het hele jaar genomen is het hier gemiddeld 13 graden. De periode juli is de warmste periode (29 graden). In het grafiekje hieronder check je de 7-daagse weersvoorspellingen in de buurt van vakantiebestemming Winseldorf (Sleeswijk-Holstein).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Veelgestelde vragen over een recreatiewoning huren

Waarom naar een bungalowpark in Winseldorf?

Winseldorf is een schitterende plek waar zowel de rustzoeker als de actieveling aan zijn trekken komt. In dit gebied voel je meteen een heerlijk vakantiegevoel. Het reserveren van een huisje op een familiepark is een aanrader. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op het park, er is een kidsclub, zwembad en speeltuin voor kinderen en de parken zijn gelegen midden in de natuur.

Hoe zit het met honden op het park?

Ja, er bestaan vakantieparken met hond toegestaan in Winseldorf en omgeving. Over het algemeen zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per bungalow. Doorgaans gelden er wel strikte regels: de hond houd je altijd aan de lijn en het uitlaten doe je altijd buiten de camping. Soms bestaat de mogelijkheid om een hondenbungalow te boeken. Houd je niet van honden en katten? Bekijk dan het aanbod met huisdiervrije vakantieparken.

Welke bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in de omgeving?

Winseldorf is gelegen in Sleeswijk-Holstein, in Duitsland. Het is al jaren een populaire Duitse en knusse regio. In het omliggende natuurgebied kom je helemaal tot rust en kom je als wandel- of fietsliefhebber wel aan je trekken. De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar populaire plekjes en events. Ben jij sportief aangelegd? Dan kun je overdag gaan paardrijden, klimmen, mountainbiken, watersporten, varen, kanoën.

Een huisje huren op een recreatiepark, wat kost dat?

Een vakantiewoning boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Winseldorf is al haalbaar vanaf €62 voor 1 dag. Dat is vaak wat duurder i.v.m. een particuliere woning of een overnachtingsplek op de camping (met eigen tent of caravan). In ruil daarvoor hoef jij je niet druk te maken over allerlei extra voorzieningen zoals extra privacy, ingerichte keuken, hottub, eigen slaapkamer, open haard, eigen badkamer. Goed om te weten: boek ruim op tijd of kies een van de lopende last-minute aanbiedingen om extra voordelig jouw boeking rond te maken.

Plaats een reactie