center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Suderdeich

Samen met de familie erop uit op een mooi vakantiepark in Suderdeich en omgeving? Een bungalowpark geeft ontzettend veel voordelen: de bungalows zijn luxe en royaal, hebben een eigen badkamer en keuken, voor kinderen zijn er speeltuinen en zwembaden en het is vaak gelegen in een mooie groene omgeving. Een mooie optie voor een weekend met de kinderen of quality time doorbrengen met je partner. Via deze website kan je aan de slag met nuttige info en boekingsadvies voor familieparken in en rondom deze plek. Bij de weergegeven aanbieders boek je snel en goedkoop een stacaravan of huisje op de mooiste bungalowparken in de omgeving van Suderdeich.

  • Suderdeich is een groene en geliefde omgeving in Sleeswijk-Holstein, Duitsland.
  • Vakantieparken rondom dit gebied zijn er volop te vinden: De reden daarvan is natuurlijk de mooie natuur en recreatiemogelijkheden.
  • Het hele jaar door kan je hier heel veel kanten op. Populaire activiteiten zijn hardlopen of ga mountainbiken.
  • In deze buurt zijn er voldoende kindvriendelijke campings en resorts met entertainment, speelhallen, animatie, speeltuin, kinderboerderij, kidsclubs.
  • Vakantieverblijven op resorts in deze regio kosten je gemiddeld genomen €66 p/nacht.
PlekSuderdeich
RegioSleeswijk Holstein
LandDuitsland
Gem. Temperatuur13 graden °C
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetplichtIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol (auto)De wegen zijn tolvrij
VoertaalDuits
Gemiddelde prijs huisje (weekend)€305

Bungalowpark in de buurt van Suderdeich boeken

Suderdeich is een veel gekozen reisbestemming door met name de mooie groene natuur en de vele uitvalsmogelijkheden. Op een familiepark op deze plek kan je alle kanten op. Genieten van de rust en elkaar in een gezellige mobil home of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? Je hebt dus heel veel opties! In ons stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe je een vakantiehuisje in Suderdeich voordelig en snel kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Suderdeich reserveren

  1. Zoek een mooi park uit

    Bedenk waar je wilt boeken. Er bestaan diverse grote bekende parkketens zoals Belvilla, Landal, Libéma, Molecaten, Europarcs, Roompot en Succes Holidayparcs, Hogenboom, Sunparks, Topparken, RCN, Oostappen en uiteraard Holidaysuites, FranceComfort, Ourthe & Somme, Upladparcs, Dancenter, Novasol. Je hebt ook parken die volledig zelfstandig zijn en verschillende opties via sites zoals Voordeeluitjes, Bungalowspecials, Booking.com, Natuurhuisje.nl, Vakantieveilingen.nl. Kijk in ieder geval goed naar de ligging van het park en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bijvoorbeeld indoor speeltuin en tafeltennis.

  2. Reisdatums kiezen

    Bepaal een ideale vertrekdag en bereken de totale periode (aantal vakantiedagen). Geliefde reisperiodes zijn een hele week, midweek of weekend en let ook zeker op de schoolvakanties. Leg jij je verblijf kost voor aankomst vast? Dan heb je soms recht op last-minute voordeel. Vergeet ook niet het aantal personen te kiezen.

  3. Vergelijk huuraccommodaties

    Nu tonen ze een pagina met de verschillende groepsaccommodaties, huurhuisjes, chalets, cottages, bungalows, stacaravansen soms ook staplekken, safaritenten, ingerichte tenten, glamping-opties, villa’s. Scroll door de plaatjes en kijk over welke faciliteiten het huisje beschikt (denk aan televisie, vaatwasser, draadloos internet, bubbelbad, sauna, open haard). Vraag een prijsindicatie op en start het boekingsproces voor het vakantieverblijf dat aansluit op jouw reiswensen.

  4. Extra’s kiezen

    Maak het jezelf nog gemakkelijker met een aantal extra diensten en pakketten. Je kunt soms kiezen voor een handdoekenpakket, een BBQ-pakket of de huur van fietsen, auto of skelters. Ga je met de kids op pad, maar heb je niet veel plek over in de auto? Wellicht is er een chalet met o.a. een speelkleed, traphek, wipstoel, kinderstoel, reisbedje, box.

  5. Boeken en betalen

    Controleer reisperiode, aantal personen en accommodatie en voer je naam, adres en contactgegevens in. De eerste aanbetaling kan jij direct via internet doen door middel van betaalmethodes als Overschrijving, iDeal of Creditcard. Het kan praktisch zijn om een nieuw account te registreren. Met zo’n profiel kan je alle gegevens direct inzien, een wijziging doorgeven of vooraf boodschappen bestellen.

vakantieparken-suderdeich-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Suderdeich (Sleeswijk Holstein)

Via vakantieparkonline.nl tref je altijd de meest actuele bungalow deals bij erkende resorts zoals Center Parcs, Landal GreenParks, Roompot, Belvilla, Europarcs, Novasolen tevens reisorganisaties zoals Sunweb, TUI, Suntip, Prijsvrij, Stip Reizen. Bekijk ook de Jong Intra Vakanties, Vakantiediscounter, Thomas Cook, Alltours, Corendon. Populair zijn de last-minute vakanties en de speciale vroegboekkorting. Maak snel een keuze uit de parken en check de actuele kortingen en acties. In de opsomming hieronder tonen wij meer uitleg over acties en kortingscodes voor april 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in april. Dan krijg je extra voordeel als je 2 weken voor vertrek boekt.
  • Er is ook vroegboekkorting. Daarmee krijg je extra korting op het moment dat je heel vroeg in het jaar je reis boekt.
  • Online vouchers en actiecodes geven direct een extra korting op de totaalprijs.
  • Familiekorting: op vakantie met je gezin (incl. kinderen) voor een scherpe prijs.
  • Seniorenkorting: bijzondere tarieven voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark combideals: Een goedkoop dagticket voor attractiepark of dierentuin.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: De tarieven in de schoolvakanties (juli/augustus) liggen flink hoger.

Vakantieadviseur: selectiecriteria voor recreatieparken

Laat je betoveren door het vele moois in Suderdeich en gun jezelf lokale gerechten, inspirerende bezienswaardigheden en laat je meevoeren met de natuur. Gaan de kinderen mee op vakantie, je beste vrienden, de totale familie of uitsluitend met je partner? Voor groepen klein en groot is er een geschikte accommodatie. Hieronder supporten we jou met het boeken van het beste vakantiepark in Suderdeich! Je kunt ook meer details lezen over Succes Holidayparcs.

Specifiek zoeken op ligging of faciliteiten

De familieparken rond Suderdeich hebben echt een unieke ligging in de bossen of aan het water. Geef jij de voorkeur aan een camping die op een bijzondere plek gelegen is? Hieronder vind je een overzicht.

  • Vakantieparken aan het water: samen met de kids zwemmen, varen en vissen (in bijvoorbeeld een rivier, beekje, meertje, zwemvijver).
  • Vakantieparken in het bos: omringd door een prachtig groen landschap.
  • Huisdieren toegestaan: neem je hond mee op reis.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig gelegen parken zonder knallend vuurwerk.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: een weekendje combineren met een dag vol plezier.
  • Park aan zee: een huuraccommodatie aan de kust / het strand reserveren.

Extra comfort in luxe recreatieparken rondom Suderdeich vergelijken

Wil jij filteren op extra luxe vakanties? Even helemaal niets anders dan genieten? Check dan de mogelijkheden bij luxe bungalowparken en boek een midweek die in het teken staat van luxe en exclusiviteit. Genieten van een eigen wellness bungalow. Denk aan voorzieningen zoals een whirlpool, jacuzzi, bubbelbad, sauna. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: exclusieve bungalows waar je niets tekort komt.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een luxe huisje met een eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: in alle rust en stilte baantjes trekken in het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: ideaal voor een romantisch verblijf met z’n twee (soms ook met zonnebank).
  • Beauty & Schoonheidssalon: laat je nagels, haar en huid behandelen door een specialist.
  • Verzorgingstype: verblijf met volpension, halfpension, logies en ontbijt of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): geniet van een heerlijke maaltijd op het vakantiepark.
  • Adults only: een 18+ park gericht op volwassen bezoekers.

Populaire kindvriendelijke parken met zwembad in Sleeswijk Holstein

Zo’n familiepark is ideaal voor een vakantie met het gezin. Je bent er namelijk zeker van dat er voldoende activiteiten voor kinderen zijn. Bekende voorbeelden zijn: sportvelden, bowling, spelletjes, speelpark, indoor-speeltuin, speeltoestellen. In Duitsland kan je kiezen voor betaalbare gezinsparken inclusief een modern zwembad. Soms zelfs met: waterattracties, kinderbad, stroomversnellingen, (overdekt) binnenbad, (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen. Optioneel kan je een aanvraag doen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief reiswieg, babybadje, kinderbed, wandelwagen, kinderstoel, bolderkar. Eventueel kan je ook kiezen voor een huisje met omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: oneindig vaak van de lange glijbaan in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: aangenaam in zowel de zomer als de winter.
  • Privé (binnen) zwembad: comfortabel zwemmen en omkleden in goede omkleedhokjes.
  • Rivier, meer, zee of recreatieplas: waterpret voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: heerlijk een boekje lezen op jouw lig handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: uren speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

Mooiste vakantiepark Suderdeich online reserveren?

Bekijk alle verblijven in Duitsland en boek vandaag nog online

Vakantieparken met hond: hoe werkt het?

Dit jaar naar een voordelig vakantiepark in Suderdeich met hond? Rondom deze bestemming zijn er mooie vakantieaccommodaties beschikbaar waar jouw huisdier zich helemaal thuis voelt. Lekker samen wandelen of fietsen met je hond. Daarna lekker de beentjes omhoog in een mooie bungalow op een huisdiervriendelijk park. Deze regio is perfect voor bezoekers met honden.

  • Honden zijn op veel parken in deze omgeving toegestaan.
  • Vaak betaal je een kleine toeslag per nacht.
  • Hondvriendelijke parken maken het je erg gemakkelijk: ruime wandelgebieden, hondenbench, voerbakken, omheinde tuin, hondenmand, hondendouche.

Vergelijken van accommodaties

Tegenwoordig kies je uit diverse mooie huisjes. Elke bungalow of huisje heeft zo weer zijn eigen sfeer en karakteristieken. In het stukje hieronder vind je een samenvatting van de meest populaire vakantiehuisjes. Of bekijk eens de pagina over parken als: Domaine des Tamaris & les Portes du Soleil, Vakantieoord De Bronzen Emmer of RCN Vakantiepark het Grote Bos.

  • Bungalow: een warm en gezellig huisje voor de hele familie.
  • Chalet / lodge: een vrijstaand houten boshuisje met eigen terras.
  • Appartement: eigenlijk een luxe hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer en keuken.
  • Stacaravan / Mobile home: nog altijd de meest gangbare recreatiewoning op een vakantiepark.
  • Glamping: niet bepakt en bezakt op reis, maar alles is aanwezig in jouw ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: ga met je vouwwagen, caravan of tent op pad.

Maak een keuze voor een reisperiodes

Een groot deel van de vakantieresorts in de buurt van Suderdeich zijn 12 maanden per jaar open. Tijdens feestdagen en schoolvakanties zijn de huisjes eerder volgeboekt. Het kan handig zijn om in het hoogseizoen op tijd jouw accommodatie vast te leggen. In het gedeelte hieronder lees je een samenvatting over de meest geselecteerde periodes.

  • Weekendje weg: even er een paar dagen tussenuit met je gezin of vrienden.
  • Midweek: een paar door de weekse dagen (5) verblijven op een park.
  • Week: je kunt van alles ondernemen als je 7 dagen weg bent.
  • Zomervakantie: Dit jaar valt deze vakantie tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Populair is het park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de periode (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op authentieke Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) hebben de huisjesparken vaak aantrekkelijk feestdagen kortingsacties.
  • Voorjaarsvakantie: bijna alle voorzieningen op het bungalowpark zijn geopend (valt dit jaar op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: de perfecte periode om van het buitenleven te genieten op het bospark (van (27 april t/m 5 mei 2024)).
  • Feestdagen: Boek op tijd als je wilt gaan met Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024) of Oud en nieuw: (31 december 2024).

Het voordeel van een groepsaccommodaties

Zoek je specifiek naar een groepsaccommodatie in Suderdeich voor een gedenkwaardig familieweekend, reünie of even er tussenuit met vrienden? Dan kun je een groepsverblijf overwegen: dit is een ruime en authentieke recreatiewoning die van alle gemakken is voorzien. Het park biedt vertier voor jong en oud: denk aan tennis en geocaching. Onderstaand vergelijk je de voordelen van kleinere en grotere vakantiehuizen in Suderdeich.

  • 2 personen: een toffe tiny house van alle gemakken voorzien.
  • 3/4 personen: met privacy in een eigen tweepersoonskamer (ook eenpersoonsbed).
  • 5/6 personen: vaak met eigen badkamer en soms ook met open haard of bubbelbad.
  • 7/8 personen: royale vakantiewoning met 4 of 5 slaapkamers en eventueel met privé zwembad.
  • 9/10 personen: Eindschoonmaak is soms inbegrepen.
  • 11/12 personen: Vaak met diverse 2 tot 4 persoonskamer. Met een prima keukentje (met vaatwasser) en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Met een royale woonkamer inclusief flatscreen televisie en draadloos internet.
  • 15/16 personen: een XL-villa met standaard vaak kindermeubilair en allerlei andere voorzieningen zoals buitenkeuken, kookgedeelte, koffiezetapparaat en waterkoker, wasmachine, oven en magnetron, diepvries, koelkast.
  • 20+ personen: bijvoorbeeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke vergaderlocatie.

Gemiddelde kosten van een familiepark april 2024

Voordat je boekt wil je misschien eerst meer weten over de onkosten van een vakantieverblijf huren in Suderdeich? In het rekenvoorbeeld hieronder delen we de prijzen (bij benadering) van een weekend (buiten hoogseizoen) in de veel geboekte type vakantieverblijven. Bekijk ook informatie over parken in Suderbrarup, Suederau & Rumohr.

Accommodatie-typeKosten weekend (3 nachtjes)
Bungalow€458
Chalet€407
Stacaravan / Mobil Home€254
Ingerichte tent€203
Groot vakantiehuis€1220
Gemiddelde prijs vakantieverblijf op huisjespark omgeving Suderdeich.

Ontdek de tofste kindvriendelijke bungalowparken online

Vind last-minutes deals en boek extra voordelig online!

Vakantieparken Suderdeich vergelijken: Populaire reisorganisaties en boekingswebsites

Vakantiehuisjes kun je vastzetten via zeer diverse touroperators. Dit zijn zelfstandige parken, sites waar je losse huisjes kunt boeken en boekingssites als Airbnb & Booking.com. Wij bieden de beste verhuurbedrijven in de lijst die hierna volgt.

  • Center Parcs: Geweldige binnenzwembaden en top entertainment.
  • Roompot: Altijd met extra flexibele omboekgarantie.
  • Landal GreenParks: Scoren gemiddeld een 8 bij de vakantiebeoordelingen.
  • Topparken: Het gehele jaar door een mooi aanbod bungalows en parkfaciliteiten.
  • Europarcs: Meer dan 500.000 gasten per jaar.
  • Novasol: Prachtige (particuliere) huisjes op unieke locaties in Europa.
  • Belvilla: Zoekmachine met tienduizenden huurwoningen door heel Europa.
  • Natuurhuisje: Een perfecte plek om samen te komen met vrienden of familie.
  • Bungalowspecials: Het meest complete aanbod bungalows & vakantieparken.
  • Pierre & Vacances: Meer dan 300 vakantieparken, vakantiehuizen en appartementen in Europa.
  • Interhome: Aanbod met particuliere vakantiehuisjes en vakantieparken.
  • Booking.com: Eenvoudig filteren op talloze faciliteiten en voorzieningen.
  • Airbnb: Andermans huis huren voor jouw ideale vakantie.
  • Reisbureaus: Corendon, Thomas Cook, D-reizen, Vakantiediscounter, TUI, Sunweb voor een verre rondreis of een comfortabele all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen komende dagen

In deze omgeving is er een prettig zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. De jaartemperatuur over 12 maanden is gemiddeld 13 graden. De kalendermaand juli is gemiddeld gezien de heetste tijd (29 °C). In de onderstaande tabel ontdek je het weer in het gebied van vakantiebestemming Suderdeich (Sleeswijk-Holstein).

Weerbericht maandag 29 april 2024


Waar moet je op letten bij het huren van een recreatiewoning?

Waarom een huisje huren op een bungalowpark in Suderdeich?

Suderdeich kent een schitterende omgeving waar elke vakantieganger het naar zijn zin zal hebben. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct een onbekommerd vakantiegevoel. Kiezen voor een cottage of huisje op een bungalowpark kent verschillende pluspunten. Er zijn tal van faciliteiten, er is een kidsclub, zwembad en speeltuin voor kinderen en je vertoeft midden in de natuur.

Hoe zit het met honden op het park?

Ja, je kunt boeken bij diverse vakantieparken met hond toegestaan in Suderdeich en de directe omgeving. Gewoonlijk zijn er niet meer dan twee huisdieren toegestaan per boeking. Je moet je wel aan regels houden: de hond mag alleen aangelijnd op het park en jouw hond of kat mag geen last van vlooien hebben. Er zijn zelfs speciale hondenbungalows. In aanvulling hierop heb je ook nog de huisdiervrije vakantieparken.

Wat kan ik ondernemen in de buurt?

Suderdeich vinden we terug in de omgeving Sleeswijk-Holstein, in Duitsland. Het is zonder twijfel een zeer geliefde Duitse en veelzijdige omgeving. In deze groene regio kan je lekker genieten van de natuur en kan je diverse wandel- en fietstochten doen. Houd je van een dagje uit? Er zijn tal van bestemmingen voor een uitstapje naar bijzondere plaatsen en attractieparken. Hou jij wel van sportieve bezigheden? De sportieveling hoeft zich niet te vervelen: watersporten, klimmen, paardrijden, varen, kanoën, kajakken.

Wat zijn de kosten van een accommodatie huren op een recreatiepark?

Een accommodatie reserveren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Suderdeich kan je al realiseren vanaf €66 p/nacht. Dat is prijziger ten opzichte van een particulier vakantieverblijf of een overnachtingsplek op de camping (met eigen tent of caravan). In ruil daarvoor kun je vaak rekenen op extra veel gemak zoals: eigen badkamer, eigen slaapkamer, hottub, eigen terras, ingerichte keuken, extra privacy. Extra tip: boek op tijd of maak gebruik van last-minute acties om nog voordeliger een huisje vast te leggen.

Plaats een reactie