center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Schneckenhausen

Een vakantieaccommodatie boeken op een gezellig vakantiepark in Schneckenhausen en omgeving? Een huisjespark is erg geliefd: de cottages bieden veel luxe, hebben een eigen badkamer en keuken, voor kinderen is er een zwembad en speelparadijs en vaak is het verscholen midden in het groen. Perfect voor het jaarlijkse familieweekend of vakantie met vrienden. Op onze vakantiepark-vergelijker bekijk je belangrijke tips voor vakantieresorts in deze buurt. Bij onze aangesloten parken en aanbieders boek je voordelig en eenvoudig een accommodatie op de meest geboekte bungalowparken in de omgeving van Schneckenhausen.

  • Schneckenhausen is een verrassende en geliefde vakantielocatie in Rijnland-Palts, Duitsland.
  • Bungalowparken rondom dit gebied zijn behoorlijk geliefd. Dit is toe te schrijven aan de nabijgelegen natuurrijke gebieden.
  • Het hele jaar door is er voor jong en oud voldoende te doen. Denk aan ponyrijden & een quad huren.
  • In deze buurt tref je ook veel kindvriendelijke resorts en campings met speeltuin, kidsclubs, speelhallen, zwembad, kinderboerderij, animatie.
  • Cottages op een vakantiepark nabij deze regio kosten doorgaans €63 p/dag.
LocatieSchneckenhausen
StreekRijnland Palts
LandDuitsland
Temperatuur13 graden
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet noodzakelijkIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol (auto)De wegen zijn tolvrij
Lokale taalDuits
Gemiddelde overnachtingsprijs (weekend)€293

Bungalowpark in de buurt van Schneckenhausen boeken

Schneckenhausen is populairder dan ooit door onder andere de prachtige natuur en de vele uitvalsmogelijkheden. Op een recreatiepark in deze omgeving kan je voldoende ondernemen. Gezellig samen spelletjes doen in een gezellige accommodatie of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? Je hebt dus heel veel opties! Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je zo’n vakantiehuisje in Schneckenhausen zonder gedoe kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Schneckenhausen reserveren

  1. Zoek een mooi park uit

    Kies een van de uitgelichte parken. Er bestaan diverse grote bekende parkketens zoals Libéma, Europarcs, Molecaten, Landal, Roompot, Belvilla en Hogenboom, Oostappen, Succes Holidayparcs, Pierre & Vacances, Sunparks, Topparken en uiteraard Upladparcs, Dancenter, Novasol, Ourthe & Somme, Holidaysuites, Interhome. Als je goed zoekt vind je ook kleinschalige parken en diverse boekingsplatforms als Natuurhuisje.nl, Booking.com, Vakantieveilingen.nl, Bungalowspecials, Airbnb. Kijk met name naar de algehele ligging en welke faciliteiten er zijn. Denk aan snackbar en tafeltennis.

  2. Reisdatums kiezen

    Bepaal een ideale vertrekdag en selecteer de verblijfsperiode. Vaak gekozen verblijfs periodes zijn een weekendje, midweek of week en zeer zeker ook de schoolvakanties. Boek je een paar weken voor aankomst? Zoek dan tussen de actuele last-minute deals. Let op: je moet ook het aantal reizigers doorgeven.

  3. Jouw huuraccommodatie uitzoeken

    Je gaat nu door naar een tabel met het actuele aanbod stacaravans, chalets, bungalows, groepsaccommodaties, huurhuisjes, huisjesen eventueel safaritenten, villa’s, tiny houses, glamping-opties, ingerichte tenten. Scroll door de plaatjes en check de aanwezige voorzieningen (onder andere draadloos internet, televisie, open haard, bubbelbad, terras, vaatwasser). Vergelijk de totaalprijzen en start het boekingsproces voor het type huisje dat aansluit op jouw wensenlijstje.

  4. Extra’s kiezen

    Maak je vakantie nog leuker met verschillende extra’s. Denk dan bijvoorbeeld aan een keukendoekenpakket, culinaire arrangementen of kids-arrangementen. Ga je met de hele familie, en heb je slechts beperkte kofferbakruimte? Vaak zijn er ook extra’s als speelhoek, box, kinderstoel, traphek, reisbedje, wipstoel.

  5. Reserveren en betalen

    Controleer jouw verblijf en voer je naam, adres en contactgegevens in. De kosten van het verblijf voldoen kan je snel doen met veel gebruikte betaalmethodes zoals Creditcard, iDeal of overschrijving. Over het algemeen heb je de optie om een nieuw account te registreren. D.m.v. deze registratie kan je eenvoudig jouw boekingsgegevens raadplegen, de datum van je reis wijzigen of een speciaal verzoek indienen.

vakantieparken-schneckenhausen-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Schneckenhausen (Rijnland Palts)

Op vakantieparkonline.nl tref je 365 dagen per jaar actuele bungalow aanbiedingen bij de beste resorts zoals Center Parcs, Interhome, Novasol, Belvilla, Landal GreenParks, Roompoten ook reisorganisaties als Sunweb, TUI, Stip Reizen, Suntip, D-reizen. Check ook Corendon, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Oad, Thomas Cook. Slimme boekers kijken naar de last-minute deals en de speciale vroegboekkorting. Kies het park dat bij je past en ontdek zelf welke korting er in het verschiet ligt. Hierbij verstrekken wij details van arrangementen en kortingscodes voor april 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in april. Dan krijg je een flinke korting wanneer je in de weken voor vertrek reserveert.
  • Vroegboekkorting staat voor voordeel wanneer je ruim van tevoren reserveert.
  • Actie- en kortingscodes geven soms recht op een bepaalde vaste of % korting.
  • Familiekorting: extra voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: exclusief voordeel voor ouderen (55 plussers).
  • Pretpark met overnachting: Gratis bezoek aan de mooiste dierentuinen en attractieparken.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: Met name in juli, augustus, schoolvakanties en feestdagen zijn parken extra duur.

Vakantieadviseur: een recreatiepark vinden dat past bij jouw wensen

Onderzoek het mooie Schneckenhausen en verwen jezelf met de lekkerste lokale gerechten, uitstapjes vol avontuur en inspirerende natuur en cultuur. Ga je op reis met kinderen, met jouw vriendengroep, het hele gezin of juist even met z’n tweeën? Voor elk reisgezelschap is een accommodatie beschikbaar. Hieronder ondersteunen we jou bij het reserveren bij het beste vakantiepark in Schneckenhausen! Andere relevant onderwerp: L’ami Soleil.

Filter parken op ligging of faciliteiten

De familieparken rond Schneckenhausen hebben zeker een geweldige ligging nabij of in een natuurgebied. Gaat jouw voorkeur uit naar een park of camping die zich onderscheidt met een bijzondere ligging? Hieronder vind je een overzicht.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, kanoën, surfen, zeilen of vissen (o.a. in een rivier, zwemvijver, beekje, recreatieplas).
  • Vakantieparken in het bos: omringd door een prachtig groen landschap.
  • Huisdieren toegestaan: neem de hond mee naar het vakantiehuisje.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: vermijd knallen en flitsen tijdens de jaarwisseling.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: op max. 15 minuten afstand van een dagje uit.
  • Park aan zee: een zomers verblijf zoeken aan het strand / de kust.

Exclusieve en comfortabele recreatieparken rondom Schneckenhausen vergelijken

Trakteer jij jezelf dit jaar op een bijzondere luxe vakantie, en wil je je nergens om bekommeren? Kies een luxe bungalowpark en boek een vakantie bomvol comfort en verwennerij. Steeds meer parken bieden zo’n luxe wellness bungalow. Denk hierbij onder andere aan een privé zwembad, bubbelbad, whirlpool, jacuzzi. Je kunt soms tegen betaling ook naar de massage in de spa.

  • Wellness / Spa: sfeervol, modern en luxe ingerichte bungalows.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: het hele jaar door ontspannen met een hottub.
  • Privé zwembad: in alle rust en stilte baantjes trekken in het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: infrarood sauna’s, houtgestookte sauna’s of een eigen zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: heerlijke ontspannen behandelingen bij de schoonheidsspecialist.
  • Verzorgingstype: selecteer all inclusive, volpension, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): genieten van bijzondere gerechten op het park.
  • Adults only: heerlijk uitrusten zonder de aanwezigheid van kinderen.

Kindvriendelijke parken met zwembad zoeken in Rijnland Palts

Het familiepark is ideaal voor een weekje vakantie met het hele gezin. Ouders vinden het prettig wanneer er genoeg te doen is. Denk dan bijvoorbeeld aan: bowling, speelpark, theater, spelletjes, indoor-speeltuin, speeltoestellen. In Duitsland zitten comfortabele gezinsparken met de mooiste zwembaden. Geniet onder andere van: (overdekt) binnenbad, peuterbad, waterglijbanen, stroomversnellingen, waterattracties, kinderbad. Optioneel kan je een aanvraag doen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief wandelwagen, babybadje, kinderstoel, traphekje, kinderbed, reiswieg. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: een heerlijk subtropisch zwemparadijs met golfslagbad en waterglijbaan.
  • Verwarmd buitenbad: voor kinderen een heerlijke plek om lekker te zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: vaak het hele jaar geopend voor alle parkgasten.
  • Rivier, meer, zee of recreatieplas: heerlijk pootjebaden of een frisse duik nemen.
  • Ligweide / Zonneweide: grasveldje met bedjes, parasol, overkapping, horeca en animatie.
  • Speeltuin / speelhal: soms ook overdekt zodat kinderen hier in de winter/herfst kunnen spelen.

Mooiste vakantiepark Schneckenhausen direct boeken

Bekijk de gaafste chalets in Duitslanden kies jouw vertrekperiode!

Vakantieparken met hond: waar op letten?

Zoek je een voordelig vakantiepark in Schneckenhausen met hond? In en rondom deze plek zijn er allerlei vakantieaccommodaties present waar je (tegen extra kosten) een huisdier mee mag nemen. Een lekkere lange wandeling maken met jouw hond. Na afloop samen uitrusten in een huisje op een huisdiervriendelijk park. Dit gebied is zeer geliefd bij hondeneigenaren.

  • Er zijn voldoende opties voor een vakantie met hond in deze regio
  • Vaak betaal je een kleine toeslag per nacht.
  • Hondvriendelijke parken faciliteren vaak o.a.: hondendouche, voerbakken, hondenmand, ruime wandelgebieden, hondenbench, omheinde tuin.

De mooiste accommodaties vinden

Bij moderne parken bestaat er de keuze uit diverse verschillende huisjes. Elk van deze heeft voordelen en nadelen. In de opsomming hieronder vind jij een beknopte samenvatting van de meest aangeboden huisjes en verblijven. Mogelijk interessante parken: Pierre & Vacances Résidence Les Jardins Ombragés Cannes Mandelieu, EuroParcs Bad Meersee + Molecaten Park Noordduinen.

  • Bungalow: een bijzonder huisje met veel sfeer en warmte.
  • Chalet / lodge: een gezellig en vrijstaand boshuisje in de natuur.
  • Appartement: een hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer (en soms keuken).
  • Mobile home / stacaravan: een van de meest voorkomende recreatiewoningen op parken.
  • Glamping: ervaar de luxe van een ingerichte lodgetent midden op de camping.
  • Staanplaats: lekker op vakantie in jouw eigen vouwwagen, caravan of tent.

Info over de meest gekozen reisperiodes

Een groot deel van de vakantieresorts in de buurt van Schneckenhausen zijn praktisch het gehele jaar geopend. Tijdens de schoolvakanties zijn de parken sneller gevuld dan normaal. Het is dan ook aan te raden om in het hoogseizoen tijdig jouw boeking door te geven. In de volgende opsomming delen wij de veel voorkomende vakantiedagen.

  • Weekendje weg: lekker 3 dagen bijkomen en genieten van alle comfort.
  • Midweek: een kleine vakantie van 4 nachtjes met aankomst vaak op maandag.
  • Week: van vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag genieten van alle luxe.
  • Zomervakantie: De drukste periode is (6 juli t/m 1 september 2024). Een populaire periode voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op populaire Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) bieden huisjesparken gezinnen en families leuke faciliteiten.
  • Voorjaarsvakantie: geniet deze krokusvakantie van een verblijf op een luxe bungalowpark (deze reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: bezoek van (27 april t/m 5 mei 2024) een mooi natuurlijk gelegen bospark.
  • Feestdagen: Het Paasweekend (31 maart 2024), hemelvaartweekend (9 mei 2024) en pinksterweekend (19 mei 2024) en oud en nieuw (31 december 2024).

Vind groepsaccommodaties voor grotere gezelschappen

Zoek je specifiek naar een groepsaccommodatie in Schneckenhausen voor een familieweekend, reünie of een vriendenweekend? Maak dan een boeking voor een groepsverblijf: dit is een royale en toegankelijke woning waar jong en oud zich meteen thuis zal voelen. Op het bungalowpark vind je amusement voor jong en oud: denk aan lasergamen & windsurfen. Bijgaand tonen wij de meest gekozen kleine en grote vakantiehuizen in Schneckenhausen.

  • 2 personen: een knus en sfeervol huisje perfect voor twee pers. (tiny house).
  • 3/4 personen: met privacy in een eigen tweepersoonskamer (ook eenpersoonsbed).
  • 5/6 personen: eventueel met een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: van eenvoudig tot exclusief met privé zwembad of bubbelbad.
  • 9/10 personen: de eindschoonmaak kun je vaak los bijboeken.
  • 11/12 personen: Een aangenaam vakantieverblijf met voldoende slaapkamers. Meestal inclusief vaatwasser en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: De cottages zijn doorgaans uitgerust met draadloos internet en een televisie.
  • 15/16 personen: een exclusieve villa met optioneel kindermeubilair en diverse voorzieningen als buitenkeuken, diepvries, wasmachine, kookgedeelte, balkon, oven en magnetron, koelkast.
  • 20+ personen: unieke vergaderlocaties met overnachting.

Tarieven van een familiepark april 2024

Nieuwsgierig naar de prijs van een vakantieverblijf huren in Schneckenhausen? In de tabel hierna vind je de geschatte tarieven van een normaal weekend in diverse type verblijven. Via vakantieparkonline.nl vind je ook praktische info over parken in en rondom Schmitt, Schmitshausen & Schmidthachenbach.

Type verblijfPrijs weekend
Bungalow€439
Chalet€390
Mobil Home of Stacaravan€244
Ingerichte tent€195
Groot vakantiehuis€1170
Indicatie kosten van enkele Vakantieaccommodaties op huisjespark omgeving Schneckenhausen.

Zoek de beste kindvriendelijke bungalowparken binnen jouw budget

Check alle last-minute acties en boek vandaag nog online!

Vakantieparken Schneckenhausen vergelijken: De beste reisorganisaties en sites om te boeken

Huisjes, lodges of cottages kan je reserveren via regionale en nationale touroperators. We onderscheiden de gezinsparken, verhuurders van alleen losse huisjes en boekingssites als Airbnb en Booking.com. Wij bieden de top-verhuurbedrijven in de volgende opsomming.

  • Center Parcs: Een heerlijke cottage midden in de natuur.
  • Roompot: Exclusieve accommodaties op toonaangevende locaties.
  • Landal GreenParks: Geweldige huisjes voor gezinnen met kinderen en/of ouderen.
  • Topparken: Heerlijke parken waar jong en oud zich thuis voelt.
  • Europarcs: Als je op zoek bent naar ruimte, rust en natuurschoon.
  • Novasol: 50.000 huisjes huren met de Beste Prijs Garantie.
  • Belvilla: Zoekmachine met tienduizenden huurwoningen door heel Europa.
  • Natuurhuisje: Even helemaal weg van de massa en midden in de natuur.
  • Bungalowspecials: Het meest complete aanbod bungalows & vakantieparken.
  • Pierre & Vacances: Laagste prijsgarantie voor tientallen prachtige locaties en reisbestemmingen.
  • Interhome: Grootste aanbod gecontroleerde woningen van Europa.
  • Booking.com: De beste zoekmachine voor het vinden van een vakantiehuisje.
  • Airbnb: Meer dan 6 miljoen locaties staan geregistreerd op de website.
  • Reisbureaus: Prijsvrij, Thomas Cook, TUI, Corendon, D-reizen, Sunweb voor een verre rondreis of all inclusive.

De weersvoorspellingen vandaag en de komende week

Hier heb je het zeeklimaat. Veel mensen vertoeven hier graag in mei, juni en september. De temperatuur is over 12 maanden gezien zo’n 13 °C. De periode juli is doorgaans het warmst (29 graden °C). In de weertabel vind je het weerbericht voor de komende 7 dagen in de streek van vakantiebestemming Schneckenhausen (Rijnland-Palts).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Recreatiewoning FAQ: alles wat je moet weten

Waarom een vakantieresort boeken in Schneckenhausen?

Schneckenhausen is een mooie omgeving waar jong en oud zich zal vermaken. De omgeving en de natuur geven je meteen een onbezorgd vakantiegevoel. De keuze voor een bungalow of huisje op een huisjespark is zeker iets om te overwegen. Je hebt alles binnen handbereik, er is animatie en entertainment voor de kinderen en de ligging is in of vlakbij prachtige natuurgebieden.

Mag mijn hond mee op het vakantiepark?

Ja, er zijn veel vakantieparken met hond toegestaan in Schneckenhausen en in de omliggende plaatsen. Gewoonlijk is het maximaal 2 huisdieren per vakantieverblijf. Doorgaans gelden er wel strikte regels: de hond mag alleen aangelijnd op het park en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Soms bestaat de mogelijkheid om een hondenbungalow te boeken. Liever geen dieren op vakantie? Bekijk dan de huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke activiteiten in de regio?

Schneckenhausen ligt in het bekende Rijnland-Palts, in Duitsland. Het betreft een mooie Duitse en sfeervolle omgeving. In deze groene omgeving is de rust eenvoudig te vinden en kan je diverse wandel- en fietstochten doen. Er zijn allerlei mogelijkheden voor een dagje naar betekenisvolle plaatsjes en amusementshallen. Hou jij wel van sportieve bezigheden? Informeer dan naar de mogelijkheden voor kanoën, mountainbiken, kajakken, paardrijden, varen, watersporten.

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een verblijf op een recreatiepark?

Een huisje huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Schneckenhausen is al haalbaar vanaf €63 p/dag. Dat is vaak wat duurder i.v.m. een particulier vakantieverblijf of een eenvoudige staplek op de camping. In ruil daarvoor hoef jij je niet druk te maken over veel comfort zoals eigen terras, hottub, ingerichte keuken, extra privacy, open haard, eigen badkamer. Laatste tip: boek met vroegboekvoordeel of kies een van de lopende last-minute aanbiedingen om te besparen op de kosten.

Plaats een reactie