center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Schindhard

Heerlijk uitrusten op een geweldig vakantiepark in Schindhard en omgeving? Een recreatiepark is altijd een aanrader: de huisjes zijn comfortabel, alles is vaak aanwezig, kinderen kunnen er heerlijk spelen en zwemmen en rondom het park kan je heerlijk wandelen en fietsen. Vaak geboekt voor een week met het gezin of vakantie met vrienden. Via deze website delen wij handige tips voor resorts en campings in de regio. Bij onze aangesloten reisorganisaties boek je razendsnel een bungalow of huisje op de meest luxe bungalowparken in de omgeving van Schindhard.

  • Schindhard is een verrassende en behaaglijke bestemming in Rijnland-Palts, Duitsland.
  • Vakantieparken rondom deze locatie zijn zeer populair. Dit komt voor een groot deel door de prachtige natuur en diversiteit in dagtrips.
  • Maandelijks heeft de regio veel te bieden. Je kunt dan denken aan hiken & bowlen.
  • In deze omgeving kan je kiezen uit diverse kindvriendelijke vakantieparken met speelhallen, kinderboerderij, zwembad, kidsclubs, entertainment, animatie.
  • Bungalows op een bungalowpark in deze regio kosten plus minus €67 voor één nachtje weg.
PlaatsSchindhard
StreekRijnland Palts
LandDuitsland
Gem. Temperatuur13 graden
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegenDe wegen zijn tolvrij
Lokale taalDuits
Prijs weekend weg€311

Bungalowpark in de buurt van Schindhard boeken

Schindhard is aantrekkelijk gezien de mooie groene natuur en de vele uitstapjes die je kunt maken. Op een park rondom deze plek is er voor ieder wat wils. Gezellig samen spelletjes doen in een sfeervolle stacaravan of een gezellig familieweekend in een groepsaccommodatie? Er zijn volop mogelijkheden! In ons stappenplan lees je precies op welke manier jij een vakantiehuisje in Schindhard betaalbaar en gemakkelijk kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Schindhard reserveren

  1. Kies een aanbieder

    Kies een van de uitgelichte parken. Er zijn verschillende grotere ketens. Denk dan aan namen als Landal, Roompot, Belvilla, Center Parcs, Europarcs, Libéma en Oostappen, RCN, Sunparks, Succes Holidayparcs, Topparken, Hogenboom maar ook Novasol, Upladparcs, Ourthe & Somme, Interhome, Dancenter, Holidaysuites. Buiten deze bekende namen heb je de zelfstandig opererende parken en bemiddelaars zoals Voordeeluitjes, Booking.com, Bungalowspecials, Natuurhuisje.nl, Airbnb. Kijk kritisch naar de algemene ligging en welke voorzieningen er zijn. Denk aan animatie en sauna.

  2. Kies dag van aankomst en vertrek

    Maak een keuze uit de vertrekdagen en selecteer de verblijfsperiode. Typische verblijfsperiodes zijn een hele week, midweek of weekend en let ook zeker op de schoolvakanties. Ga je op het laatste moment boeken? Dan kan een last-minute aanbieding voor jou interessant zijn. Selecteer hier overigens ook het aantal personen.

  3. Vergelijk huuraccommodaties

    Je bekijkt nu een lijst met de aanwezige bungalows, groepsaccommodaties, huisjes, chalets, huurhuisjes, cottagesen soms ook safaritenten, villa’s, staplekken, ingerichte tenten, tiny houses. Open de foto’s en zoek uit op welke faciliteiten je recht hebt (dit zijn bijvoorbeeld vaatwasser, televisie, sauna, open haard, draadloos internet, terras). Vraag een prijsindicatie op en kies het verblijf dat overeenstemt met jouw reisgezelschap en wensen.

  4. Services en extra’s

    Maak het jezelf nog gemakkelijker met een aantal extra diensten en pakketten. Typische extra’s zijn een handdoeken- en keukendoekenpakket, een boodschappenpakket of een kinderpakket. Ga je op familieweekend met kleine kinderen, maar heb je niet veel plek over in de auto? Vaak zijn er ook extra’s als traphek, reisbedje, kinderstoel, box, speelkleed, speelhoek.

  5. Reserveren en betalen

    Controleer reisperiode, aantal personen en accommodatie en vul de benodigde gegevens in. De eerste aanbetaling kan je snel doen middels de bekende betaalmethodes zoals Bankoverschrijving, iDeal of Creditcard. Het is praktisch om een registratie met profiel te krijgen. D.m.v. deze registratie kan je alle gegevens direct inzien, de datum van je reis wijzigen of extra’s toevoegen.

vakantieparken-schindhard-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Schindhard (Rijnland Palts)

Op vakantieparkonline.nl doorzoek je eenvoudig betaalbare bungalow acties bij klantgerichte formules als Interhome, Roompot, Europarcs, Novasol, Belvilla, Center Parcsen reisorganisaties als Stip Reizen, Suntip, TUI, Prijsvrij, Sunweb en uiteraard de Jong Intra Vakanties, Alltours, Vakantiediscounter, Corendon, Oad. Populair zijn de last-minute acties en niet te vergeten vroegboekkorting. Selecteer een park voor jouw vakantieperiode en check de actuele kortingen en acties. Hierbij treft jij de diverse type acties en specials voor april 2024.

  • Populair zijn last-minute aanbiedingen in april. Daarmee ontvang je een extra korting wanneer je in de weken voor vertrek reserveert.
  • Vroegboekkorting: een aantrekkelijke korting als je ruim van tevoren boekt.
  • Kortingvouchers geven direct een extra korting op de totaalprijs.
  • Familiekorting: op vakantie met je gezin (incl. kinderen) voor een scherpe prijs.
  • Seniorenkorting: aantrekkelijk voordeel voor personen van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark met overnachting: Speciale deal inclusief een dagje dierentuin of attractiepark.
  • Boek buiten het hoogseizoen: Met name in juli, augustus, schoolvakanties en feestdagen zijn parken extra duur.

Keuzehulp: een recreatiepark vinden dat past bij jouw wensen

Laat je verwonderen door het veelzijdige Schindhard en verwen jezelf met plaatselijke maaltijden, opmerkelijke plekken en inspirerende natuur en cultuur. Bestaat je reisgezelschap uit kinderen, met jouw vriendengroep, familieleden of samen met je partner? Voor iedere groep bestaat er een gepaste accommodatie. In het volgende gedeelte bieden we een helpende hand bij het uitzoeken van het beste vakantiepark in Schindhard! Andere relevant onderwerp: Glamping.

Filter parken op ligging of faciliteiten

Familieparken rond Schindhard hebben vaak een unieke ligging in de natuur. Geef jij de voorkeur aan een camping met een exclusieve of bijzondere ligging? Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • Vakantieparken aan het water: heerlijk zwemmen, vissen of watersporten (bijvoorbeeld in een meertje, recreatieplas, rivier, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: wandeltochten of een picknick met het hele gezin.
  • Huisdieren toegestaan: samen met je hond vakantie vieren.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig gelegen parken zonder knallend vuurwerk.
  • Slapen in de buurt van pretpark of dierentuin: speciale arrangementen inclusief dagtickets voor een dagje uit.
  • Park aan zee: zoek naar huisjes aan het strand / de kust.

Extra comfort in luxe recreatieparken rondom Schindhard vergelijken

Trakteer jij jezelf dit jaar op een bijzondere luxe vakantie, en wil je je nergens om bekommeren? Dan kun je kijken tussen de opties bij luxe bungalowparken en boek een weekend inclusief alle wellness en tijd voor jezelf. Vaak hebben parken een speciale wellness bungalow. Sommige huisjes hebben zelfs een eigen bubbelbad, privé zwembad, jacuzzi, sauna. Soms is er ook een spa aanwezig (met bijvoorbeeld massage).

  • Wellness / Spa: de meest bijzondere huisjes waar alles draait om luxe.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: het hele jaar door ontspannen met een hottub.
  • Privé zwembad: in de ochtend een ontspannen duik in jouw eigen binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna helemaal voor jullie zelf (soms ook met zonnebank).
  • Beauty & Schoonheidssalon: fijne massages voor lijf en gezicht.
  • Verzorgingstype: kies voor volpension, all inclusive, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): lekker smullen tijdens de vakantie!
  • Adults only: een gebied waar geen kinderen zijn toegestaan.

De beste kindvriendelijke parken met zwembad in Rijnland Palts

Zo’n familiepark is een uitkomst voor een vakantie met het gezin. Mensen vinden het dan fijn dat er genoeg te doen is. Je kunt denken aan: speeltoestellen, speelpark, theater, spelletjes, indoor-speeltuin, bowling. In Duitsland kan je kiezen voor voordelige gezinsparken met prachtige zwembaden. Steeds vaker voorzien van: stroomversnellingen, (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen, waterattracties, kinderbad, peuterbad. Mogelijk is er zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderbed, traphekje, bolderkar, kinderstoel, reiswieg, babybadje. Kinderen kunnen veilig buiten spelen dankzij een omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: het hele gezin beleeft plezier aan het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: genieten in de open lucht bij lekkere temperaturen.
  • Privé (binnen) zwembad: comfortabel zwemmen en omkleden in goede omkleedhokjes.
  • Meer, zee, rivier of recreatieplas: heerlijk pootjebaden of een frisse duik nemen.
  • Ligweide / Zonneweide: een royaal strand voor de hele familie.
  • Speeltuin / speelhal: de leukste speeltoestellen voor kids van 1 t/m 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Schindhard bekijken en boeken

Bekijk de mooiste vakantiewoningen in Duitsland en controleer de beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: mag mijn viervoeter mee?

Bezoek je graag een voordelig vakantiepark in Schindhard met hond? in deze buurt zijn voldoende vakantieaccommodaties beschikbaar waar jouw huisdier mee mag. Je kunt hier heerlijk samen de natuur ontdekken. Na afloop samen uitrusten in een mooie bungalow op een huisdiervriendelijk park. Deze vakantiebestemming is populair bij mensen met een hond.

  • In deze regio zijn er veel parken waar de hond mee mag.
  • Voor een huisdier betaal je ongeveer €4 per nacht.
  • Hondvriendelijke parken maken het je erg gemakkelijk: ruime wandelgebieden, hondenstrand, hondenbench, hondenmand, omheinde tuin, voerbakken.

In welke accommodatie wil je verblijven?

Bij moderne parken kan je een keuze maken uit diverse verschillende huisjes. Iedere accommodatie heeft zo weer zijn charme. In de bijgaande opsomming vind je een samenvatting van de meest aangeboden vakantieaccommodaties. Op deze website vindt je ook informatie over deze parken: Pierre & Vacances Résidence Benidorm Levante, Roompot Vakantiepark Schin op Geul + Vakantiepark De Pampel.

  • Bungalow: een exclusief vakantiehuisje met veel sfeer.
  • Chalet / lodge: een houten boshuisje, voorzien van alle gemakken.
  • Appartement: een hotelkamer gelegen in een complex met meerdere kamers.
  • Stacaravan / Mobile home: een sfeervolle recreatiewoning die het gevoel van kamperen meebrengt.
  • Glamping: op een luxe manier kamperen in een ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: ga met je vouwwagen, caravan of tent op pad.

Kies jouw gewenste reisperiodes

Veel van de vakantieresorts in de buurt van Schindhard zijn vrijwel het hele jaar open. Tijdens de landelijke schoolvakanties zijn de parken sneller gevuld dan normaal. Ons advies is om voor de vakanties tijdig jouw boeking door te geven. In onderstaand schema check je de meest gangbare vertrekmaanden.

  • Weekendje weg: even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.
  • Midweek: lekker 5 dagen ontspannen op reis (ma – vr).
  • Week: een hele week lang genieten van het comfort van een park.
  • Zomervakantie: Dit jaar gepland tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Met name het park aan zee is dan in trek.
  • Herfstvakantie: verblijf tussen(14 oktober t/m 29 oktober 2023) op betaalbare Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) bieden de huisjesparken vaak een extra programma aan.
  • Voorjaarsvakantie: beleef een heerlijke krokusvakantie vanuit het bungalowpark (dit jaar van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: reserveer een bospark en geniet van de natuur van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor families en vrienden

Oriënteer jij je op een groepsaccommodatie in Schindhard voor een geslaagd familieweekend, reünie of even er tussenuit met vrienden? Maak dan een boeking voor een groepsverblijf: het betreft een extra grote en authentieke bungalow of cottage met vrijwel alle benodigde voorzieningen. Het park biedt allerlei activiteiten: denk aan klimmen of midgetgolfen. In de onderstaande opsomming tonen we de diverse karakteristieken van kleinere of grotere vakantiehuizen in Schindhard.

  • 2 personen: karakteristieke tiny house voor stellen (eventueel met kind).
  • 3/4 personen: voor kleine gezinnetjes met tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: veelzijdige overnachtingen met kamers met eigen badkamer en een open haard.
  • 7/8 personen: royale vakantiewoning met 4 of 5 slaapkamers en eventueel met privé zwembad.
  • 9/10 personen: een zorgeloze vakantie waarbij de eindschoonmaak ook inbegrepen is.
  • 11/12 personen: Een grote woning met ruimte voor de hele familie. De meeste voorzieningen als vaatwasser en bedlinnenpakket zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Internet en televisie in de chalet zijn ideaal om extra te genieten in de avonden.
  • 15/16 personen: een grote villa met onder andere kindermeubilair en allerlei andere voorzieningen zoals buitenkeuken, diepvries, wasmachine, kookgedeelte, oven en magnetron, balkon, koelkast.
  • 20+ personen: een sfeervolle vergaderruimte in een ontspannen sfeer.

Kosten van een familiepark april 2024

Benieuwd naar de prijs van een vakantieverblijf huren in Schindhard? In het rekenvoorbeeld hieronder verstrekken we de huidige prijzen van een weekend (buiten hoogseizoen) in meerdere overnachtingstypes. Of klik door voor kosten van parken in Schillingen, Schiesheim of Schiersfeld.

Accommodatie-typePrijs per weekend (gemiddeld)
Bungalow€467
Chalet€415
Mobil Home of Stacaravan€260
Ingerichte tent€208
Groot vakantiehuis€1246
Gemiddelde prijs van diverse vakantiewoningen op huisjespark omgeving Schindhard.

Vergelijk de beste kindvriendelijke bungalowparken via internet

Check alle last-minute acties en start met boeken!

Vakantieparken Schindhard vergelijken: Veel geboekte reisorganisaties en ketens

Huisjes, lodges of cottages kunnen gereserveerd worden via talloze touroperators. Zo heb je de familieparken, sites waar je losse huisjes kunt boeken en snel groeiende platforms als Airbnb of Booking.com. Je vindt de toonaangevende verhuurbedrijven In de volgende lijst.

  • Center Parcs: De mooiste accommodaties voor iedereen.
  • Roompot: De mooiste parken op de meest bijzondere locaties.
  • Landal GreenParks: Zowel voordelige mobile homes als luxe bungalows met bubbelbad.
  • Topparken: Aanbevolen voor zowel een korte als een langere parkvakantie.
  • Europarcs: Jaarlijks ruim 120.000 boekingen en 500.000 gasten.
  • Novasol: Keuze uit meer dan 50.000 vakantiehuizen in Europa.
  • Belvilla: Huisjes voor het hele gezin (inclusief huisdieren).
  • Natuurhuisje: Losse huisjes als bungalows op kleinere vakantieparken.
  • Bungalowspecials: Aanbiedingen en last-minutes verzameld op 1 website.
  • Pierre & Vacances: Zelf kiezen op welke dag je wilt aankomen en vertrekken.
  • Interhome: Grootste aanbod gecontroleerde woningen van Europa.
  • Booking.com: Een van de grootste aanbieders met ook veel vakantiehuisjes.
  • Airbnb: Bekende verhuurder van B&B’s en verrassende verhuurlocaties.
  • Reisbureaus: Thomas Cook, Prijsvrij, Vakantiediscounter, TUI, D-reizen, Sunweb voor een rondreis of een ontspannen all-inclusive vakantie.

De weersvoorspellingen van vandaag en morgen

In deze plek heb je een aangenaam zeeklimaat. Veel mensen vertoeven hier graag in mei, juni en september. Over een heel jaar gezien is de temperatuur gemiddeld 13 graden °C. De kalendermaand juli is het meest aangenaam (29 graden celcius). In de weertabel ontdek je het weer in de regio rondom vakantiebestemming Schindhard (Rijnland-Palts).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Antwoorden op huur-vragen m.b.t. recreatiewoningen

Waarom kiezen voor een vakantiepark in Schindhard?

Schindhard is een natuurrijke plek waar jong en oud zich zal vermaken. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct het echte vakantiegevoel. De keuze voor een mobil home of huisje op een park kent tal van voordelen. Er zijn ontzettend veel voorzieningen, er zijn speeltuinen, zwembaden en animatie voor de kids en je vertoeft in of vlakbij de natuur.

Zijn honden toegestaan op het park?

Ja, er zijn diverse vakantieparken met hond toegestaan in Schindhard en daarbuiten. In de regel is het maximaal 2 huisdieren per huisje. Er zijn een aantal spelregels: de hond mag alleen aangelijnd op het park en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Wist je dat er ook hondenbungalows zijn? In aanvulling hierop heb je ook nog de huisdiervrije vakantieparken.

Welke bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in de omgeving?

Schindhard ligt in het bekende Rijnland-Palts, in Duitsland. Het is al jaren een populaire Duitse en natuurrijke omgeving. In deze groene regio kom je helemaal tot rust en er is voldoende te beleven. De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar populaire dorpen en concertzalen. Ben jij sportief aangelegd? Je hebt ook mogelijkheden zoals: kanoën, mountainbiken, watersporten, paardrijden, varen, klimmen.

Hoe duur is het huren van een huis op een recreatiepark?

Een overnachting boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Schindhard doe je al vanaf €67 voor één dag. Deze kosten liggen wat hoger t.o.v. een particuliere woning of een staplek op een camping. Voor een iets hogere prijs hoef jij je niet druk te maken over veel comfort zoals eigen slaapkamer, hottub, eigen badkamer, ingerichte keuken, extra privacy, eigen terras. Bonustip: boek met vroegboekvoordeel of ga juist voor een last-minute deal om jouw vakantie betaalbaarder te maken.

Plaats een reactie