center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Oberscheidweiler

Lekker uitrusten en genieten op een geweldig vakantiepark in Oberscheidweiler en omgeving? Een recreatiepark geeft ontzettend veel voordelen: de huisjes zijn lekker ruim en comfortabel, op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, voor de kinderen is vaak animatie en een zwembad en de parken hebben ook nog eens een fantastische ligging. Kortom: ideaal voor een week met het gezin of even met z’n tweeën erop uit. Op dit portaal kan je aan de slag met bruikbare info en boekingsadvies voor bungalowparken in de regio. Bij de getoonde reisorganisaties boek je heel eenvoudig een vakantieaccommodatie op de meest professionele bungalowparken in de omgeving van Oberscheidweiler.

  • Oberscheidweiler is een groene en inspirerende omgeving in Rijnland-Palts, Duitsland.
  • Resorts rondom dit gebied zijn er volop te vinden: Dit komt voornamelijk door de uitgestrekte fietsroutes en wandeltochten.
  • Maandelijks is er genoeg te doen. Informeer naar de opties voor bootje varen maar ook mountainbiken.
  • In deze buurt heb je ook de keuze uit veel kindvriendelijke vakantieparken met zwembad, entertainment, speeltuin, kidsclubs, speelhallen, animatie.
  • Cottages op vakantieparken in dit gebied kosten gemiddeld circa €62 p/dag.
PlekOberscheidweiler
GebiedRijnland Palts
LandDuitsland
Gem. Temperatuur13 graden °C
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet noodzakelijkIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol (snelweg)De wegen zijn tolvrij
Lokale taalDuits
Prijs weekend weg€287

Bungalowpark in de buurt van Oberscheidweiler boeken

Oberscheidweiler is geschikt als bestemming door o.a. het prachtige groene landschap en de mogelijkheden voor dagtrips. Op een bungalowpark in deze regio is er genoeg te doen voor iedereen. Genieten van de rust en elkaar in een luxe vakantieaccommodatie of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? Je hebt dus heel veel opties! In het volgende blokje lichten we toe hoe je zo’n vakantiehuisje in Oberscheidweiler betaalbaar en gemakkelijk kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Oberscheidweiler reserveren

  1. Kies een reisaanbieder

    Bekijk eerst waar je wilt gaan boeken. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit ketens zoals Libéma, Center Parcs, Roompot, Landal, Belvilla, Molecaten en Pierre & Vacances, Topparken, Hogenboom, Sunparks, Succes Holidayparcs, Oostappen en natuurlijk Ourthe & Somme, Upladparcs, Holidaysuites, FranceComfort, Novasol, Dancenter. Buiten deze bekende namen heb je de kleinschalige losse parken en online aanbieders zoals Voordeeluitjes, Bungalowspecials, Natuurhuisje.nl, Vakantieveilingen.nl, Airbnb. Kijk in ieder geval goed naar de algehele ligging en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bijvoorbeeld zwembad en wellness.

  2. Reisdata kiezen

    Kies de dag van aankomst en het aantal dagen. Vaak gekozen reisperiodes zijn een weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) of een hele week en de schoolvakanties. Leg jij je verblijf kost voor aankomst vast? Dan heb je soms recht op last-minute voordeel. Kies ook het aantal personen.

  3. Zoek een geschikte huuraccommodatie

    Nu tonen ze een opsomming met de potentiële groepsaccommodaties, stacaravans, chalets, cottages, bungalows, huurhuisjesen (indien beschikbaar) tiny houses, safaritenten, ingerichte tenten, staplekken, glamping-opties. Blader door de afbeeldingen en analyseer welke faciliteiten er beschikbaar zijn (onder andere draadloos internet, open haard, terras, televisie, vaatwasser, sauna). Vraag een prijsindicatie op en selecteer het type accommodatie dat in lijn is met jouw wensenlijstje.

  4. Extra’s toevoegen

    Veel vakantieparken bieden extra pakketten. Je kunt soms kiezen voor zachte handdoeken, ontbijt aan de deur of juist een voorkeursligging. Ga je met de kids op pad, en is de kofferbak al vol? Boek dan ook extra’s zoals een speelhoek, reisbedje, kinderstoel, wipstoel, traphek, box.

  5. De boeking voltooien

    Check de aankomst- en vertrekdag en de accommodatie en vul contactgegevens en je adres in. De kosten van het verblijf voldoen gaat veilig en zonder gedoe middels de bekende betaalmethodes zoals iDeal, Bankoverschrijving of Creditcard. Over het algemeen heb je de optie om een account aan te maken. Met zo’n profiel kan je online inchecken of je reisgezelschap wijzigen of vooraf boodschappen bestellen.

vakantieparken-oberscheidweiler-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Oberscheidweiler (Rijnland Palts)

Op onze vakantiepark-vergelijker bieden we 365 dagen per jaar voordelige bungalow promoties bij erkende formules als Interhome, Belvilla, Center Parcs, Roompot, Novasol, Landal GreenParksen tevens reisorganisaties als Suntip, D-reizen, Prijsvrij, Sunweb, TUI en zeker ook Oad, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Vakantiediscounter, Corendon. Populair zijn de last-minute voordeelacties en de interessante vroegboekkorting. Onderzoek de verschillende parken en kijk direct hoeveel korting er voor jou klaar ligt. Onderstaand kan je aan de slag met aanvullende informatie over arrangementen en discounts voor april 2024.

  • Als jij een last-minute aanbieding in april boekt krijg je extra korting als je kort van tevoren boekt.
  • Vroegboekkorting staat voor een flinke korting wanneer je ruim van tevoren reserveert.
  • Online kortingscodes en vouchers geven direct een extra korting op de totaalprijs.
  • Familiekorting: extra voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: exclusief voordeel voor ouderen (55 plussers).
  • Pretpark arrangementen: Een goedkoop dagticket voor een dagje dierentuin of attractiepark.
  • Reis in het voorseizoen of naseizoen (niet in het hoogseizoen): In de maanden juli en augustus (schoolvakantie) is het extra druk.

Ondersteuning: hoe kies ik een recreatiepark?

Laat je verwonderen door het authentieke Oberscheidweiler en ondervind lokale delicatessen, sportieve uitjes en geniet van de rust en ruimte. Even er tussenuit met kinderen, je beste vrienden, de gehele familie of juist lekker samen? Voor iedere groep bestaat er een mooie accommodatie te vinden. Hieronder helpen we jou met het boeken van het beste vakantiepark in Oberscheidweiler! Je kunt ook verder lezen over Heerlijkehuisjes.nl.

Zoek een park met een mooie ligging of faciliteiten

Familieparken rond Oberscheidweiler hebben doorgaans een prachtige ligging rondom stedelijk gebied en natuur. Geef jij de voorkeur aan een camping met een bepaalde ligging? Hieronder geven we de verschillende mogelijkheden.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, kanoën, surfen, zeilen of vissen (in bijv. een beekje, meertje, zwemvijver, rivier).
  • Vakantieparken in het bos: omringd door een prachtig groen landschap.
  • Huisdieren toegestaan: speciale hond-vriendelijke huisjes en parken.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ideaal voor kinderen die bang zijn voor vuurwerk.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: een onvergetelijke dag met de hele familie.
  • Park aan zee: direct aan het strand / de kust verblijven in een chalet.

De meest luxe recreatieparken rondom Oberscheidweiler vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties zonder dat je je druk hoeft te maken om iets? Kies dan voor een luxe bungalowpark en boek een weekje weg boordevol met ontspanning en een moment voor jezelf. Helemaal tot jezelf komen in een wellness bungalow. Sommige huisjes hebben zelfs een eigen bubbelbad, sauna, jacuzzi, whirlpool. Of zelfs een ontspannende massage in de spa?

  • Wellness / Spa: de perfecte plek om te ontspannen.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: gezellig met vrienden relaxen in een eigen hottub.
  • Privé zwembad: jong en oud vermaakt zich aan het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een luxe infrarood- of houtgestookte sauna, evt. met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: gezichtsbehandeling, bodyscrub of een volledig arrangement.
  • Verzorgingstype: geniet all inclusive, volpension, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): een luxe restaurant gelegen op of vlak buiten het park.
  • Adults only: speciale huisjes en resorts zonder kinderen.

De mooiste kindvriendelijke parken met zwembad in Rijnland Palts

Zo’n familiepark is met name geschikt voor een weekendje of weekje weg met het gezin. Ouders vinden het prettig wanneer er altijd genoeg speeltuinen en kinderanimatie is. Zo kun je rekenen op: spelletjes, speelpark, bowling, speeltoestellen, theater, indoor-speeltuin. In Duitsland heb je de keuze uit comfortabele gezinsparken met de mooiste zwembaden. Er zijn vaak diverse voorzieningen zoals: kinderbad, waterattracties, peuterbad, (verwarmd) buitenbad, stroomversnellingen, (overdekt) binnenbad. Mogelijk is er zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderstoel, bolderkar, kinderbed, babybadje, reiswieg, traphekje. Als de kids ook kunnen lopen is een omheinde tuin wel zo fijn.

  • Subtropisch binnenbad: het subtropisch zwemparadijs biedt urenlang plezier voor jong en oud.
  • Verwarmd buitenbad: ook bij koudere temperaturen kun je buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: altijd warm, droog en schoon zwemmen en omkleden.
  • Rivier, meer, zee of recreatieplas: genieten van de heerlijke rust van het water.
  • Ligweide / Zonneweide: groot grasveld met ligbedjes en beschutting (parasol, overkapping etc).
  • Speeltuin / speelhal: de kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij het overzicht houdt.

Mooiste vakantiepark Oberscheidweiler boeken tegen de beste prijs?

Bekijk de leukste cottages in Duitsland en bekijk beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Dit jaar naar een voordelig vakantiepark in Oberscheidweiler met hond? In dit gebied zijn voldoende vakantieaccommodaties te vinden waar huisdieren zijn toegestaan. Je kunt hier heerlijk samen de natuur ontdekken. Aan het einde van de middag weer thuiskomen in het huisdiervriendelijke huisje. Deze plek is een absolute aanrader voor mensen met een hond.

  • Jouw viervoeter kan je vaak gewoon meenemen naar het park.
  • De meeste parken rekenen een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken faciliteren vaak o.a.: ruime wandelgebieden, hondenmand, voerbakken, hondenbench, hondendouche, omheinde tuin.

De tofste accommodaties

Steeds vaker kies je uit huisjes in allerlei soorten en maten. Elk vakantieverblijf heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder tref je een lijst met de meest populaire huisjes en verblijven. Bekijk ook eens deze parken: Hof van Salland, Pierre & Vacances Résidence Mallorca Cecilia en Novasol Waterpark Yn e Lijte.

  • Bungalow: gezellig, kleurrijk en betaalbaar huisje.
  • Chalet / lodge: een houten boshuisje, voorzien van alle gemakken.
  • Appartement: boek een hotelkamer en je hoeft je nergens meer druk om te maken.
  • Mobile home / stacaravan: verrassend grote recreatiewoning met veel luxe.
  • Glamping: deze luxe ingerichte tent (lodgetent) staat al voor jou klaar als je aankomt.
  • Staanplaats: een ruime / grote staplek voor je vouwwagen, tent of camper.

Inzicht in de diverse reisperiodes

Het merendeel van de vakantieresorts in de buurt van Oberscheidweiler zijn praktisch het gehele jaar geopend. Tijdens de landelijke schoolvakanties zijn de parken sneller gevuld dan normaal. Het is wijs om voor deze vakantieperiodes op tijd alles te boeken. Bijgaand bieden we de meest gekozen vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: inchecken op vrijdagmiddag en uitchecken op maandagochtend.
  • Midweek: geen drukken weekenden maar verblijven van maandag tot vrijdag.
  • Week: vaak van vrijdag tot vrijdag lekker genieten van het park.
  • Zomervakantie: Valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Een populaire periode voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op authentieke Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) vind je vaak speciale kerstdeals op de huisjesparken.
  • Voorjaarsvakantie: vanuit het bungalowpark de groene omgeving verkennen (reserveer van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: bespreek een verblijf in de natuur op een bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pinksteren (19 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor vriendengroepen

Wil jij een groepsaccommodatie in Oberscheidweiler voor een comfortabel familieweekend, reünie of vakantie met vrienden? Informeer dan naar een groepsverblijf: dit is een ruime en sfeervolle vakantiewoning met vrijwel alle benodigde voorzieningen. In het omliggende gebied van het park vind je veel animatie en entertainment: denk aan lasergamen of minigolfen. Hieronder vind jij de kenmerken van kleinere of grotere vakantiehuizen in Oberscheidweiler.

  • 2 personen: bijvoorbeeld een toffe tiny house voor stelletjes.
  • 3/4 personen: ideaal voor kleine families of vriendengroepen (tweepersoonskamer en eenpersoonsbed).
  • 5/6 personen: eventueel met een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: een luxe huisje met 4/5 slaapkamers, diverse badkamers en privé zwembad.
  • 9/10 personen: je bent vaak niet zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Een royale ruimte met grote slaap- en badkamers. Inclusief een volledige keuken (met vaatwasser) en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Een heerlijke grote ruimte inclusief draadloos internet (WiFi) en televisie.
  • 15/16 personen: een exclusieve villa met inbegrepen kindermeubilair en van alle gemakken voorzien inclusief buitenkeuken, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, oven en magnetron, wasmachine, kookgedeelte, diepvries.
  • 20+ personen: unieke vergaderlocaties met overnachting.

Kostenindicatie van een familiepark april 2024

Meer informatie over de kosten die komen kijken bij een vakantieverblijf huren in Oberscheidweiler? In het onderstaande rekenvoorbeeld geven we de gemiddelde kosten van een weekend (4 dagen / 3 nachten) in diverse accommodaties. Tevens bieden we info over kosten van parken in Obersulzen, Oberrod en Oberrossbach.

Soort huisjeKosten weekend (3 nachtjes)
Bungalow€430
Chalet€382
Stacaravan / Mobil Home€239
Ingerichte tent€191
Groot vakantiehuis€1147
Geschatte prijs van enkele Vakantieaccommodaties op huisjespark omgeving Oberscheidweiler.

Reserveer de beste kindvriendelijke bungalowparken in de omgeving

Doorzoek last-minutes en reserveer voordelig een accommodatie.

Vakantieparken Oberscheidweiler vergelijken: De beste reisorganisaties en reserveringssites

Stacaravans tot aan vakantiewoningen kan jij eenvoudig bespreken bij heel uiteenlopende touroperators. Denk aan zelfstandige parken, verhuursites van huurhuisjes en diverse boekingsplatforms als Airbnb & Booking.com. Wij beschrijven de beste verhuurbedrijven in het overzicht hieronder.

  • Center Parcs: Mooie parken en huisjes in een natuurrijke omgeving.
  • Roompot: De mooiste parken op de meest bijzondere locaties.
  • Landal GreenParks: Parken met een kenmerkend open karakter en ideale ligging.
  • Topparken: Alle parken zijn gelegen op prachtige unieke locaties.
  • Europarcs: De leukste gebieden, locaties en thema’s.
  • Novasol: Ruim aanbod met maar liefst 50.000 verschillende accommodaties.
  • Belvilla: Hele mooie en verrassende bestemmingen binnen Europa.
  • Natuurhuisje: Het ideale startpunt voor een ontdekkingstocht door de natuur.
  • Bungalowspecials: Een ruime selectie van 800 parken die de moeite waard zijn.
  • Pierre & Vacances: Laagste prijsgarantie voor tientallen prachtige locaties en reisbestemmingen.
  • Interhome: Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn.
  • Booking.com: Profiteer direct van kortingen voor vaste klanten (Genius).
  • Airbnb: Moeiteloos wereldwijd een vakantieverblijf reserveren direct bij de eigenaar.
  • Reisbureaus: D-reizen, Vakantiediscounter, Thomas Cook, Corendon, TUI, Prijsvrij voor een onvergetelijke verre reis of een comfortabele all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen 7-daagse

In deze plaats heb je het zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. Over het hele jaar genomen is het hier gemiddeld 13 graden. De kalendermaand juli is gemiddeld het warmst (29 graden °C). In de grafiek hieronder tonen wij het weer voor de vakantiebestemming Oberscheidweiler (Rijnland-Palts).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: alles over het boeken van een recreatiewoning

Waarom naar een bungalowpark in Oberscheidweiler?

Oberscheidweiler heeft een prachtige groene omgeving waar elke vakantieganger het naar zijn zin zal hebben. Wanneer je hier bent dan voel je al snel een heerlijk vakantiegevoel. Het bespreken van een huisje op een gezinspark heeft verschillende voordelen. Er zijn tal van faciliteiten, er is een kidsclub, zwembad en speeltuin voor kinderen en je verblijft in of vlakbij prachtige natuurgebieden.

In welke parken mag er een hond mee?

Ja, er zijn diverse vakantieparken met hond toegestaan in Oberscheidweiler en omgeving. Normaal gesproken zijn er standaard 2 huisdieren toegestaan per verblijf. Uiteraard zijn hiervoor regels: je moet je hond altijd kort houden en de dieren moeten gechipt zijn. Er zijn zelfs speciale hondenbungalows. In aanvulling hierop heb je ook nog de huisdiervrije vakantieparken.

Wat kan ik ondernemen in de buurt?

Oberscheidweiler ligt in de regio Rijnland-Palts, in Duitsland. Het is zonder twijfel een druk bezochte Duitse en knusse omgeving. In het nabijgelegen groen kan je lekker genieten van de natuur en er is veel te beleven (wandelen, fietsen of excursie). Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar sfeervolle plaatsjes en theaters. Ben je een liefhebber van sport? De sportieveling hoeft zich niet te vervelen: watersporten, kanoën, varen, kajakken, mountainbiken, klimmen.

Wat zijn de kosten van huisje op een recreatiepark?

Een accommodatie reserveren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Oberscheidweiler kan jij al doen vanaf €62 p/dag. Dit is wat prijziger dan een particulier vakantiehuisje of een eenvoudige staplek op de camping. Voor een iets hogere prijs per nacht ervaar jij wel van lekker veel luxe zoals: eigen slaapkamer, extra privacy, ingerichte keuken, eigen badkamer, hottub, open haard. Onze tip: boek een half jaar van tevoren of selecteer een last-minute actie om tegen de allerlaagste prijs een weekend of weekje weg te boeken.

Plaats een reactie