center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Mertloch

Een verblijf boeken op een leuk vakantiepark in Mertloch en omgeving? Een camping of resort is populair, en dat is niet vreemd: de cottages zijn comfortabel, vrijwel alles is aanwezig, voor kinderen is er een zwembad en speelparadijs en vaak is het verscholen midden in het groen. Perfect voor een week met het gezin of quality time met je beste vrienden. Op dit platform tref je nuttige details over vakantiehuisjes en parken in en rondom deze plek. Via de getoonde partners boek je voordelig en eenvoudig een accommodatie op de bekendste bungalowparken in de omgeving van Mertloch.

  • Mertloch is een prachtige en inspirerende plek in Rijnland-Palts, Duitsland.
  • Bungalowparken in dit gebied zijn er in grote getale: Dat komt onder andere door de uitgestrekte natuurrijke gebieden.
  • Maandelijks zijn er voldoende mogelijkheden voor uitjes. Populaire activiteiten zijn ponyrijden & golfen.
  • In deze buurt zijn veel kindvriendelijke resorts en campings met kinderboerderij, animatie, speelhallen, speeltuin, kidsclubs, zwembad.
  • Stacaravans of huisjes op een recreatiepark in de buurt kosten plus minus €66 per dag.
LocatieMertloch
RegioRijnland Palts
LandDuitsland
Gem. Temperatuur13 °C
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetplichtIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegDe wegen zijn tolvrij
VoertaalDuits
Gemiddelde kosten weekend weg€303

Bungalowpark in de buurt van Mertloch boeken

Mertloch is geweldig door de omliggende natuurgebieden en de vele uitvalsmogelijkheden. Op een park in deze streek hoef jij je dus niet te vervelen. Genieten van de rust en elkaar in een gezellige lodge of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? Het kan allemaal! In het bijgaande stappenplan delen we hoe jij zo’n vakantiehuisje in Mertloch vandaag nog kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Mertloch reserveren

  1. Kies een reisorganisatie

    Bedenk waar je wilt boeken. Binnen Europa vind je meerdere parkketens als Libéma, Landal, Europarcs, Belvilla, Molecaten, Center Parcs en Oostappen, Topparken, RCN, Hogenboom, Pierre & Vacances, Succes Holidayparcs en natuurlijk Upladparcs, Novasol, FranceComfort, Holidaysuites, Dancenter, Ourthe & Somme. Ook heb je nog een aantal kleinschalige parken en bemiddelaars zoals Voordeeluitjes, Vakantieveilingen.nl, Airbnb, Bungalowspecials, Booking.com. Kijk kritisch naar de ligging van het park en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bijvoorbeeld snackbar en sauna.

  2. Kies dag van aankomst en vertrek

    Bepaal een ideale vertrekdag en geef ook direct je vertrekdag aan. Vaak gekozen vakantieperiodes zijn een weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) of een hele week en zeer zeker ook de schoolvakanties. Reserveer je kort voordat je vertrekt? Dan kan het zijn dat je last-minute korting krijgt. Het is handig om ook direct het aantal personen te kiezen.

  3. Zoek uit welke huuraccommodaties er zijn

    Je bekijkt nu een pagina met de verschillende chalets, huurhuisjes, groepsaccommodaties, huisjes, stacaravans, cottagesen eventueel tiny houses, staplekken, glamping-opties, ingerichte tenten, villa’s. Klik door de beschikbare foto’s en bekijk over welke faciliteiten het huisje beschikt (zoals draadloos internet, terras, televisie, open haard, sauna, vaatwasser). Vergelijk de tarieven en start je reserveringsaanvraag voor het soort accommodatie dat geschikt is voor jouw vakantiewensen.

  4. Extra’s en arrangementen

    Jouw verblijf kun je compleet maken met extra pakketten. Denk dan bijvoorbeeld aan beddenopmaakservice, een boodschappenpakket of de verhuur van boten / fietsen. Met kleine kinderen op vakantie, maar heb je niet veel plek over in de auto? Boek dan extra’s zoals een wipstoel, reisbedje, kinderstoel, box, traphek, speelkleed.

  5. Reservering afronden

    Check jouw boeking en vul jouw contactgegevens in. De reissom betalen kan jij direct via internet doen met betaalmethodes als iDeal, Bankoverschrijving of Creditcard. Het is handig om een profiel te maken. Met jouw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord kan je eenvoudig vakantiegegevens bekijken, je reisgezelschap wijzigen of extra services en arrangementen kiezen.

vakantieparken-mertloch-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Mertloch (Rijnland Palts)

Op deze website achterhaal je altijd de meest scherpe bungalow vouchers bij de meest gekozen parken zoals Roompot, Belvilla, Interhome, Center Parcs, Novasol, Europarcsmaar ook reisorganisaties zoals Suntip, TUI, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij maar ook Oad, de Jong Intra Vakanties, Corendon, Alltours, Vakantiediscounter. Veel consumenten willen de last-minute voordeelacties en natuurlijk vroegboekkorting. Kies een van de uitgelichte parken en bekijk zelf welke speciale arrangementen er beschikbaar zijn. In de opsomming hieronder delen we meer uitleg over arrangementen en pakketten voor april 2024.

  • Er zijn last-minute aanbiedingen in april. Dan krijg je een flinke korting als je vlak voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting staat voor een aantrekkelijke korting als je op tijd een huisje vastlegt voor komend zomer.
  • Kortingscodes kunnen je soms ook gratis extra’s bieden.
  • Familiekorting: interessant voor gezinnen met kinderen (en baby’s).
  • Seniorenkorting: aanvullende voordelen voor gasten van 55 plus.
  • Pretpark deals: Een speciaal voordeeltarief voor geselecteerd attractiepark of dierentuin.
  • Boek buiten het hoogseizoen: In juli, augustus en tijdens schoolvakanties stijgen de prijzen.

Reisadviseur: wij helpen bij het kiezen van een recreatiepark

Laat je meevoeren door het veelzijdige Mertloch en ervaar een reis met lokale gerechten, onvergetelijke uitstapjes en rustgevende flora en fauna. Eropuit met de kinderen, met jouw vriendengroep, familieleden of samen met je partner? Voor groepen klein en groot is er een passende accommodatie. In het volgende gedeelte bieden we een helpende hand bij het boeken van het beste vakantiepark in Mertloch! Je kunt ook verder lezen over Groepsaccommodatie.

Filter parken op ligging of faciliteiten

Familieparken rond Mertloch hebben over het algemeen een unieke ligging nabij natuur en steden. Wil jij graag een resort of camping die op een bijzondere plek gelegen is? Doorgaans zijn er diverse opties.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, zandkastelen bouwen of visjes vangen (in bijv. een rivier, meertje, recreatieplas, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: samen ontdekken wat er allemaal bloeit en groeit.
  • Huisdieren toegestaan: samen met je hond vakantie vieren.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ideaal voor kinderen die bang zijn voor vuurwerk.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: ideaal voor een dagje uit met het gezin.
  • Park aan zee: zoek een accommodatie aan de kust / het strand.

Exclusieve en luxe recreatieparken rondom Mertloch vergelijken

Tijdens je reis genieten van een luxe vakantie, en wil je je nergens druk om maken? Kijk dan tussen de premium verblijven op luxe bungalowparken en kies een vakantie bomvol gemak en rust. Lekker uitrusten in een wellness bungalow. Soms geniet je zelfs van een eigen privé zwembad, bubbelbad, sauna, whirlpool. Je kunt soms tegen betaling ook naar de massage in de spa.

  • Wellness / Spa: exclusieve bungalows waar je niets tekort komt.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: optimaal genieten met een eigen hottub.
  • Privé zwembad: in de ochtend een ontspannen duik in jouw eigen binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een luxe infrarood- of houtgestookte sauna, evt. met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: laat je nagels, haar en huid behandelen door een specialist.
  • Verzorgingstype: reserveer logies en ontbijt, volpension, all inclusive of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): genieten van bijzondere gerechten op het park.
  • Adults only: een resort waar uitsluitend volwassenen verblijven.

De mooiste kindvriendelijke parken met zwembad in Rijnland Palts

Het familiepark kan handige zijn voor een vakantie voor gezinnen met kinderen. Mensen vinden het dan fijn dat er voldoende activiteiten voor kinderen zijn. Bekende voorbeelden zijn: speeltoestellen, bowling, indoor-speeltuin, speelpark, theater, spelletjes. In Duitsland vinden we zeer complete gezinsparken met moderne zwembaden. Er zijn vaak diverse voorzieningen zoals: stroomversnellingen, (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen, waterattracties, (overdekt) binnenbad, peuterbad. Je kunt zelfs kiezen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief babybadje, traphekje, kinderstoel, kinderbed, bolderkar, wandelwagen. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: het subtropisch zwemparadijs biedt urenlang plezier voor jong en oud.
  • Verwarmd buitenbad: zowel in de zomer als de winter lekker buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: je bent niet afhankelijk van het weer om te zwemmen.
  • Zee, meer, rivier en recreatieplas: zwemmen, bootje varen of watersporten.
  • Ligweide / Zonneweide: na het zwemmen opdrogen in de zon op een ligbed of handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: de hele dag vermaak voor kinderen tot 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Mertloch boeken tegen de beste prijs?

Bekijk de beste vakantiehuisjes in Duitslanden kies jouw vertrekperiode!

Vakantieparken met hond: waar op letten?

Zoek je specifiek naar een voordelig vakantiepark in Mertloch met hond? in deze buurt zijn er allerlei vakantieaccommodaties te boeken waar jouw huisdier zich helemaal thuis voelt. Lekker samen wandelen of fietsen met je hond. ’s Avonds lekker weer bijkomen in een speciale huisdiervriendelijke accommodatie. Deze plek is perfect voor bezoekers met honden.

  • Op veel parken mag je de hond meenemen.
  • Vaak geldt er een toeslag van ongeveer €5,00 per huisdier per nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden: ruime wandelgebieden, hondenbench, hondendouche, hondenmand, voerbakken, hondenstrand.

De beste accommodaties vinden

Vaak kan je kiezen uit diverse mooie huisjes. Iedere accommodatie heeft zowel voor- als nadelen. In de lijst hieronder bekijk je een samenvatting van de meest voorkomende vakantieaccommodaties. Op deze website vindt je ook informatie over deze parken: Roompot Resort Arcen, Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village & Les Collines de Ste Féréole.

  • Bungalow: een perfecte accommodatie voor het hele gezin.
  • Chalet / lodge: een kindvriendelijk boshuisje met veel voorzieningen.
  • Appartement: een hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer (en soms keuken).
  • Stacaravan / Mobile home: een recreatiewoning met de comfort en luxe van thuis.
  • Glamping: een bijzondere mix van luxe en kamperen in jouw eigen ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: een mooie ruime staplek voor je eigen tent, camper, caravan of vouwwagen.

Maak een keuze voor een reisperiodes

Het merendeel van de vakantieresorts in de buurt van Mertloch zijn het grootste deel van het jaar geopend. In de periode van de nationale schoolvakanties zijn de huuraccommodaties al snel vol. Het is vaak noodzakelijk om in het hoogseizoen tijdig jouw huisje te bespreken. In de bijgaande opsomming lees je beknopt meer over de veel voorkomende vakantieweken.

  • Weekendje weg: lekker 3 dagen bijkomen en genieten van alle comfort.
  • Midweek: een perfect tijdsbestek om even helemaal tot rust te komen.
  • Week: een hele week lang genieten van het comfort van een park.
  • Zomervakantie: Het hoogseizoen valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Veel mensen bezoeken dan een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf vanaf (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toegankelijke Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) de feestdagen vieren in stijl op een comfortabel huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: kies een bungalowpark en ga er op uit (deze reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: de perfecte periode om van het buitenleven te genieten op het bospark (van (27 april t/m 5 mei 2024)).
  • Feestdagen: Boek tijdig voor o.a. Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor vriendengroepen

Specifiek op zoek naar een groepsaccommodatie in Mertloch voor een heerlijk familieweekend, reünie of juist voor een weekendje met vrienden? Een groepsverblijf kan dan heel praktisch zijn: dit is een royale en authentieke woning die van alle gemakken is voorzien. Het park biedt voldoende mogelijkheden voor iedereen: denk aan paintball of paardrijden. Verderop vergelijk je de meest populaire kleinere en grotere vakantiehuizen in Mertloch.

  • 2 personen: bijvoorbeeld een toffe tiny house voor stelletjes.
  • 3/4 personen: lekkere ruime tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: meerdere slaapkamers en/of eigen badkamers (soms met open haard).
  • 7/8 personen: met zo’n 4 slaapkamers, privé zwembad, beperkte beschikbaarheid.
  • 9/10 personen: lekker ruime woning met veel luxe en inclusief eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Een aangenaam vakantieverblijf met voldoende slaapkamers. Vrijwel altijd met bedlinnenpakket, terras, keuken incl. vaatwasser enz.
  • 13/14 personen: Je kunt een film kijken op de televisie of stream via het draadloze internet (WiFi).
  • 15/16 personen: een comfortabele villa met optioneel kindermeubilair en alles wat je verder nodig hebt als buitenkeuken, diepvries, balkon, oven en magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, kookgedeelte.
  • 20+ personen: een sfeervolle ruimte die ook in te zetten is als vergaderlocatie.

Kosten van een familiepark april 2024

Zoek jij naar de kosten van een vakantieverblijf huren in Mertloch? In de lijst hierna ontdek je de geschatte kosten van een weekend (3 nachten) in meerdere type verblijven. Bekijk ook prijzen en informatie over parken in Mertesheim, Mertesdorf of Merschbach.

Soort accommodatieKosten weekend (3 nachtjes)
Bungalow€455
Chalet€404
Mobil Home of Stacaravan€253
Ingerichte tent€202
Groot vakantiehuis€1212
Geschatte kosten van diverse type vakantiehuisjes op huisjespark omgeving Mertloch.

Bekijk de gaafste kindvriendelijke bungalowparken voordelig online

Klik door naar de last-minutes en start met boeken!

Vakantieparken Mertloch vergelijken: Meest gekozen reisorganisaties en reserveringssites

Vakantiewoningen kunnen geboekt worden bij diverse landelijke en internationale touroperators. We onderscheiden bekendere parken, verhuurorganisaties van losse bungalows en diverse boekingsplatforms als Airbnb of Booking.com. Wij bespreken de beste verhuurbedrijven in het gedeelte hieronder.

  • Center Parcs: Aqua Mundo, het enige echte tropisch zwemparadijs.
  • Roompot: Altijd met extra flexibele omboekgarantie.
  • Landal GreenParks: Geweldige huisjes voor gezinnen met kinderen en/of ouderen.
  • Topparken: Ook aangepaste vakantiewoningen voor mensen met een handicap.
  • Europarcs: Verrassende vakantieparken met een grote diversiteit aan accommodaties.
  • Novasol: Ruim aanbod en uitstekende lokale service van medewerkers.
  • Belvilla: Gemakkelijk zoeken door meer dan 40.000 vakantiehuisjes.
  • Natuurhuisje: Bijzonder overnachten in ruim 18.000 huisjes in Europa.
  • Bungalowspecials: De expert op het gebied van het vergelijken en boeken van bungalowparken.
  • Pierre & Vacances: Met unieke à la carte-services.
  • Interhome: Huisjes van 2 tot 50 personen te huren binnen heel Europa.
  • Booking.com: Praktische boekingssite voor iedereen die snel een nachtje weg wil.
  • Airbnb: Andermans huis huren voor jouw ideale vakantie.
  • Reisbureaus: Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij, TUI, D-reizen, Sunweb voor rondreizen/verre reizen of een comfortabele all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze plek is er een fijn zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. De temperatuur (gemiddeld over 12 maanden) is zo’n 13 °C. De maand juli is gemiddeld gezien de heetste tijd (29 graden). Hieronder bekijk je de actuele weersverwachtingen in de regio rondom vakantiebestemming Mertloch (Rijnland-Palts).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


FAQ: De voordelen van een recreatiewoning

Waarom kiezen voor een bungalowpark in Mertloch?

Mertloch is een bijzondere plaats waar je je geen moment hoeft te vervelen. In dit gebied voel je meteen een prettig vakantiegevoel. Het boeken van een vakantieverblijf of huisje op een vakantieresort kent tal van voordelen. Vrijwel alles is aanwezig, er is animatie en entertainment voor de kinderen en je logeert op mooie groene plekken.

In welke parken mag er een hond mee?

Ja, er zijn diverse vakantieparken met hond toegestaan in Mertloch en de directe omgeving. Normaal gesproken zijn er niet meer dan twee huisdieren toegestaan per verblijf. Er gelden wel regels: de hond houd je altijd aan de lijn en je moet een geldig dierenpaspoort laten zien. Sommige parken hebben zelfs exclusieve hondenbungalows. Liever geen beesten om je heen? Kijk dan naar de beschikbare huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving?

Mertloch ligt in het bekende Rijnland-Palts, in Duitsland. Dit is absoluut een schitterende Duitse en natuurrijke streek. In de nabijgelegen natuur kan je lekker uitrusten en kom je als wandel- of fietsliefhebber wel aan je trekken. Je kunt ook een uitstapje maken naar sfeervolle plaatsen en amusementsparken. Hou jij wel van sportieve bezigheden? Je hebt ook mogelijkheden zoals: mountainbiken, varen, kanoën, watersporten, paardrijden, kajakken.

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een verblijf op een recreatiepark?

Een verblijf vastzetten op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Mertloch kan je al realiseren vanaf €66 voor één dag. Dit is duurder dan een particulier vakantieverblijf of een tentplek of staanplaats voor je caravan. Voor een iets hogere prijs ben je zeker van allerlei extra voorzieningen zoals eigen slaapkamer, hottub, open haard, eigen badkamer, ingerichte keuken, eigen terras. Onze tip: boek een half jaar van tevoren of profiteer van last-minute deals voor nog meer voordeel.

Plaats een reactie