center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Laumersheim

Samen met de familie erop uit op een tof vakantiepark in Laumersheim en omgeving? Een vakantieresort geeft jou een onbezorgde vakantie: de bungalows zijn ruim opgezet, ze bieden ontzettend veel faciliteiten, voor kinderen zijn er speeltuinen en zwembaden en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Een fantastische optie voor een weekendje met familie of juist samen met je partner. Op deze pagina lees je belangrijke informatie over resorts en campings in dit gebied. Bij onze samenwerkende parken en reisorganisaties boek je vandaag nog een bungalow of huisje op de leukste bungalowparken in de omgeving van Laumersheim.

  • Laumersheim is een veelzijdige en behaaglijke bestemming in Rijnland-Palts, Duitsland.
  • Familieparken in deze regio zijn erg in trek. De reden daarvan is natuurlijk de prachtige natuur en diversiteit in dagtrips.
  • Dagelijks is er voor jong en oud voldoende te doen. Ga bijvoorbeeld eens ponyrijden en tevens tennissen.
  • Rondom deze plek heb je diverse kindvriendelijke bungalowparken met speelhallen, animatie, kidsclubs, speeltuin, zwembad, entertainment.
  • Accommodaties op een camping of resort in de buurt kosten zo’n €64 voor 1 overnachting.
PlaatsLaumersheim
StreekRijnland Palts
LandDuitsland
Gemiddelde temp.13 graden °C
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet nodigIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegDe wegen zijn tolvrij
SpreektaalDuits
Kosten weekendje weg€295

Bungalowpark in de buurt van Laumersheim boeken

Laumersheim is een goede keuze gezien het prachtige groene landschap en de bezienswaardigheden in de omgeving. Op een recreatiepark in deze streek is er genoeg te doen voor iedereen. Quality time met elkaar in een comfortabele vakantiewoning of met de gehele familie in een groepsaccommodatie? Er zijn volop mogelijkheden! In ons stappenplan lees je stap-voor-stap op welke manier jij een vakantiehuisje in Laumersheim het snelste kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Laumersheim reserveren

  1. Kies een park

    Bekijk eerst waar je wilt gaan boeken. Je kunt kiezen voor algemene parkketens als Molecaten, Libéma, Landal, Roompot, Center Parcs, Europarcs en Hogenboom, Topparken, Sunparks, Succes Holidayparcs, Oostappen, RCN. Ook interessant: Dancenter, Novasol, FranceComfort, Ourthe & Somme, Interhome, Holidaysuites. Buiten deze bekende namen heb je de kleinere parken of overige boekingssites als Vakantieveilingen.nl, Airbnb, Natuurhuisje.nl, Bungalowspecials, Booking.com. Check altijd goed waar het park gelegen is en welke voorzieningen het park biedt. Denk aan restaurant en fietsverhuur.

  2. Het aantal dagen kiezen

    Zoek uit welke aankomstdag je wilt en selecteer de verblijfsperiode. Geliefde vakantieperiodes zijn een weekendje, midweek of week en let ook zeker op de schoolvakanties. Maak jij de boeking vlak voor vertrek? Dan kan het zijn dat je last-minute korting krijgt. Selecteer hier overigens ook het aantal personen.

  3. Zoek uit welke huuraccommodaties er zijn

    Je wordt doorgestuurd naar een visuele weergave van alle mogelijke stacaravans, bungalows, huurhuisjes, chalets, huisjes, groepsaccommodatiesen wellicht ook tiny houses, villa’s, staplekken, safaritenten, glamping-opties. Check de foto’s en doorzoek welke voorzieningen er voorhanden zijn (onder andere televisie, vaatwasser, bubbelbad, terras, sauna, draadloos internet). Vergelijk de prijzen en klik op het verblijf dat aansluit op jouw reiswensen.

  4. Kies eventuele extra’s

    Ga voor nog meer comfort met extra’s en arrangementen. Je kunt denken aan extra luxe bedden, een diner of bootverhuur. Ga je met de kids op pad, en is de kofferbak al vol? Tegen extra betaling kan je ook extra’s boeken als traphek, box, wipstoel, speelhoek, kinderstoel, reisbedje.

  5. Gegevens invullen en boeken

    Loop alle details na en vul jouw contactgegevens in. De eerste aanbetaling kan jij moeiteloos doen met veel gebruikte betaalmethodes zoals Overschrijving, iDeal of Creditcard. Het wordt aanbevolen om een privé-account aan te maken op de site. Hiermee kan je eenvoudig jouw boekingsgegevens raadplegen, een wijziging doorgeven of extra’s bijboeken.

vakantieparken-laumersheim-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen mei 2024: goedkoop vakantiepark regio Laumersheim (Rijnland Palts)

Via de vakantie-vergelijker bieden we 12 maanden per jaar betaalbare bungalow actievouchers bij erkende parkketens als Belvilla, Interhome, Landal GreenParks, Europarcs, Roompot, Novasolen tevens reisorganisaties zoals TUI, Prijsvrij, Suntip, D-reizen, Stip Reizen en natuurlijk Oad, Corendon, Thomas Cook, Vakantiediscounter, de Jong Intra Vakanties. In steeds meer gevallen willen mensen de last-minute reizen en de aantrekkelijke vroegboekkorting. Klik op een van de parken en ontdek zelf welke korting er in het verschiet ligt. In het stukje hieronder bieden we voorbeelden van kortingsacties en topdeals voor mei 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in mei. Dan boek je extra goedkoop wanneer je in de weken voor vertrek reserveert.
  • Vroegboekkorting: voordeel als je ruim van tevoren boekt.
  • Online vouchers en actiecodes geven je wellicht nog meer korting op de standaard prijs.
  • Familiekorting: extra voordeel voor groepen met kinderen.
  • Seniorenkorting: unieke prijzen voor gasten van 55 plus.
  • Pretpark acties: Een goedkope deal inclusief een dagje dierentuin of attractiepark.
  • Ga niet midden in het hoogseizoen: Tijdens de zomer en schoolvakanties zijn de prijzen een stuk hoger.

Reisadviseur: bepaal welk recreatiepark bij je past

Laat je inspireren door het magische Laumersheim en verwen jezelf met lokale gerechten, avontuurlijke uitjes en inspirerende natuur en cultuur. Neem je de kinderen mee, een vriendengroep, de hele familie of lekker met z’n twee? Voor elke situatie is er een geschikte accommodatie. Hieronder bieden wij tips en tricks voor het boeken van het beste vakantiepark in Laumersheim! Andere relevant onderwerp: Luxe vakantiepark.

Zoek park op ligging en faciliteiten

De familieparken rond Laumersheim hebben een geweldige ligging rondom stedelijk gebied en natuur. Heb jij interesse in campings met een bepaald kenmerk of ligging? Op dit gebied kan je verschillende kanten op.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, kanoën, surfen, zeilen of vissen (bijv. in een recreatieplas, meertje, rivier, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: samen ontdekken wat er allemaal bloeit en groeit.
  • Huisdieren toegestaan: speciale parken waar honden zijn toegestaan.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig gelegen parken zonder knallend vuurwerk.
  • Omgeving van attractiepark of dierentuin: heel veel plezier beleven met de kids.
  • Park aan zee: een zomers verblijf zoeken aan het strand / de kust.

Luxe recreatieparken rondom Laumersheim vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties? Even alleen genieten met je gezin? Kijk dan tussen de premium verblijven op luxe bungalowparken en reserveer een trip die in het teken staat van ontspanning en vertier. Vaak hebben parken een speciale wellness bungalow. In sommige gevallen geniet je van een eigen privé zwembad, jacuzzi, bubbelbad, sauna. Soms is ook een massage in de spa mogelijk.

  • Wellness / Spa: een ultiem verwenmoment.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een elektrische of op hout gestookte hottub voor optimaal comfort.
  • Privé zwembad: in de ochtend een ontspannen duik in jouw eigen binnenzwembad.
  • Privé Sauna: geniet van de warmte in een sauna, hottub of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: fijne massages voor lijf en gezicht.
  • Verzorgingstype: selecteer logies en ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): geniet van een heerlijke maaltijd op het vakantiepark.
  • Adults only: accommodaties en hotels zonder kinderen.

De mooiste kindvriendelijke parken met zwembad in Rijnland Palts

Een familiepark is aan te raden voor een weekendje of weekje weg met het gezin. Ouders vinden het prettig wanneer er voldoende animatie, entertainment en speelmogelijkheden zijn. Voorbeelden zijn: spelletjes, bowling, speeltoestellen, indoor-speeltuin, speelpark, sportvelden. In Duitsland tref je betaalbare gezinsparken met prachtige zwembaden. Zo kun je rekenen op: waterglijbanen, stroomversnellingen, kinderbad, (overdekt) binnenbad, (verwarmd) buitenbad, peuterbad. Mogelijk is er zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief reiswieg, traphekje, bolderkar, wandelwagen, kinderstoel, kinderbed. Voor wat oudere kinderen is een omheinde tuin prettig.

  • Subtropisch binnenbad: volop zwem- en waterpret in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: geniet in het buitenzwembad met leuke speeltoestellen.
  • Privé (binnen) zwembad: overdekt zwemmen, ook als het regent of sneeuwt.
  • Meer, zee, rivier of recreatieplas: waterpret voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: lekker met een boekje wegdromen in de zon.
  • Speeltuin / speelhal: de kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij het overzicht houdt.

Mooiste vakantiepark Laumersheim boeken tegen de beste prijs?

Bekijk de gaafste verblijven in Duitsland en boek direct veilig online

Vakantieparken met hond: mag mijn huisdier mee?

Oriënteer jij je op een voordelig vakantiepark in Laumersheim met hond? In deze regio zijn er voldoende vakantieaccommodaties aanwezig waar je jouw huisdier gerust mee kunt nemen. In de omgeving kan je prachtig mooi wandelen. Vervolgens kan je lekker samen op adem komen in een exclusief huisdiervriendelijk vakantiehuisje. Deze regio is een paradijs voor hondeneigenaren.

  • Op steeds meer parken mag de hond gewoon mee op vakantie.
  • Voor elk huisdier betaal je gemiddeld €5,- toeslag per nacht.
  • Hondvriendelijke parken faciliteren vaak o.a.: hondendouche, hondenmand, hondenbench, omheinde tuin, voerbakken, hondenstrand.

Lijst met te boeken accommodaties

Vaak is er veel te kiezen. Je hebt namelijk meerdere soorten huisjes en formaten. Elke bungalow of huisje heeft zijn eigen eigenschappen. Bijgaand tref je een overzicht met de meest geboekte huisjes. Andere interessante parken voor jou: Novasol Recreatiepark Friese Wadden, Pierre & Vacances Premium Résidence Coteau et la Mer & Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol.

  • Bungalow: een luxe vakantiehuisje met een heel eigen karakter.
  • Chalet / lodge: een kindvriendelijk boshuisje met veel voorzieningen.
  • Appartement: boek een hotelkamer en je hoeft je nergens meer druk om te maken.
  • Mobile home / stacaravan: een recreatiewoning met de comfort en luxe van thuis.
  • Glamping: deze luxe ingerichte tent (lodgetent) staat al voor jou klaar als je aankomt.
  • Staanplaats: een fijne staplek boeken voor tent, vouwwagen, camper of caravan.

Bekijk populaire schoolvakanties en reisperiodes

De meeste vakantieresorts in de buurt van Laumersheim zijn het grootste deel van het jaar geopend. Rondom de schoolvakanties zal het wat drukker zijn dan gebruikelijk. Ons advies is om voor deze weken je verblijf vroeg vast te zetten. Bijgaand bekijk je de meest gangbare vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: een korte vakantie van vrijdag tot maandag.
  • Midweek: een mini vakantie van 5 dagen om er lekker tussenuit te zijn.
  • Week: een hele week uitrusten op de mooiste parken.
  • Zomervakantie: Dit jaar valt deze vakantie tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Het meest populair zijn dan de parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op bekende Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) kun je met familie genieten op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: vanuit het bungalowpark de groene omgeving verkennen (komt dit jaar uit op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: vanaf (27 april t/m 5 mei 2024) zijn de bosparken extra mooi door de bloeiende bomen en planten.
  • Feestdagen: Bekijk aanbiedingen rondom Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties boeken tot 20 personen

Oriënteer jij je op een groepsaccommodatie in Laumersheim voor een heerlijk familieweekend, reünie of quality time met je beste vrienden? Achterhaal dan de opties voor een groepsverblijf: dit is een comfortabele en karakteristieke cottage bomvol faciliteiten. Het bungalowpark biedt amusement voor jong en oud: denk aan bootverhuur & E-chopper verhuur. Onderstaand delen we de kenmerkende elementen van kleine en grote vakantiehuizen in Laumersheim.

  • 2 personen: een kleine tiny house met badkamer, keuken en slaapkamer.
  • 3/4 personen: beschikbaar met tweepersoonskamers en eenpersoonsbedden.
  • 5/6 personen: sfeervolle woonkamer met open haard en wellicht een eigen badkamer.
  • 7/8 personen: 4 of 5 verschillende slaapkamers, eventueel met privé zwembad.
  • 9/10 personen: lekker ruime woning met veel luxe en inclusief eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Met voldoende slaap- en badkamers voor een grote groep. Meestal inclusief vaatwasser en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Je kunt een film kijken op de televisie of stream via het draadloze internet (WiFi).
  • 15/16 personen: een luxe villa met inbegrepen kindermeubilair en alles wat je verder nodig hebt als buitenkeuken, oven en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker, kookgedeelte, koelkast, diepvries, balkon.
  • 20+ personen: een sfeervolle vergaderruimte in een ontspannen sfeer.

Kosten van een familiepark mei 2024

Nieuwsgierig naar de huidige kosten van een vakantieverblijf huren in Laumersheim? In het onderstaande rekenvoorbeeld check je de geschatte prijzen van een normaal weekend in de veel gezochte type vakantieverblijven. Bekijk ook kosten van parken in Laufersweiler, Laufeld & Lasel.

Soort accommodatieWeekendprijs
Bungalow€442
Chalet€393
Stacaravan of Mobil Home€246
Ingerichte tent€197
Groot vakantiehuis€1180
Geschatte onkosten van enkele Vakantieaccommodaties op huisjespark omgeving Laumersheim.

Zoek de gaafste kindvriendelijke bungalowparken razendsnel online

Speur naar last-minutes en reserveer voordelig een accommodatie.

Vakantieparken Laumersheim vergelijken: Bekende reisorganisaties en vakantieketens

Vakantiewoningen kan je reserveren via meerdere touroperators. Voorbeelden zijn de parken zelf, verhuurders van vakantiehuisjes en diverse platforms als Airbnb & Booking.com. Wij bieden de beste verhuurbedrijven in het stukje hieronder.

  • Center Parcs: De mooiste accommodaties voor iedereen.
  • Roompot: Prachtige huisjes op de meest natuurrijke plekjes.
  • Landal GreenParks: Naast de normale huisjes ook premium cottages en strandhuisjes.
  • Topparken: Het gehele jaar door een mooi aanbod bungalows en parkfaciliteiten.
  • Europarcs: Ieder park beschikt over moderne accommodaties en een schitterende ligging.
  • Novasol: Ga op avontuur met een huis aan zee, de kust, in het bos of in de stad.
  • Belvilla: Indrukwekkend aanbod met ruim 40.000 huisjes in Europa.
  • Natuurhuisje: De mooiste huisjes in ‘t hart van de natuur.
  • Bungalowspecials: Ruim aanbod met 900 parken in heel Europa.
  • Pierre & Vacances: Zowel parken als hotelaccommodaties voor elke type vakantieganger.
  • Interhome: De specialist in vakantiehuizen sinds 1965.
  • Booking.com: Profiteer direct van kortingen voor vaste klanten (Genius).
  • Airbnb: Rechtstreeks van een particulier een (vakantie)woning huren.
  • Reisbureaus: TUI, Sunweb, D-reizen, Thomas Cook, Corendon, Vakantiediscounter voor een onvergetelijke verre reis of een gedenkwaardige all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze omgeving bestaat het zeeklimaat. De beste tijd om hiernaartoe te gaan is mei, juni en september. Het temperatuur jaargemiddelde ligt op 13 graden. De periode juli is het meest aangenaam (29 graden °C). In de bijgaande tabel bekijk je de 7-daagse weersverwachtingen voor de vakantiebestemming Laumersheim (Rijnland-Palts).

Weerbericht woensdag 1 mei 2024


FAQ met veelgestelde vragen rondom recreatiewoningen

Waarom naar een bungalowpark in Laumersheim?

Laumersheim is een prachtige omgeving waar je je geen moment hoeft te vervelen. Wanneer je hier bent dan voel je al snel een prettig vakantiegevoel. Het boeken van een cottage of huisje op een huisjespark heeft veel voordelen. Je hoeft het park praktisch niet meer af, er is een kidsclub, zwembad en speeltuin voor kinderen en je verblijft in of vlakbij prachtige natuurgebieden.

Zijn honden toegestaan op het park?

Ja, er zijn verschillende vakantieparken met hond toegestaan in Laumersheim en de directe omgeving. Over het algemeen zijn er standaard 2 huisdieren toegestaan per huisje. Er zijn een aantal spelregels: honden moet je aan de lijn houden en de dieren moeten gechipt zijn. Er is soms ook een extra comfortabele hondenbungalow. In aanvulling hierop heb je ook nog de huisdiervrije vakantieparken.

Wat kan ik ondernemen in de buurt?

Laumersheim vinden we terug in de omgeving Rijnland-Palts, in Duitsland. Het is al jaren een prachtige Duitse en gezellige streek. In het groene natuurgebied kan je lekker genieten van de natuur en je kunt prima wandelen, fietsen of toeren. De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar schitterende locaties en attractieparken. Ben je actief ingesteld? Informeer dan naar de mogelijkheden voor kajakken, paardrijden, varen, klimmen, kanoën, mountainbiken.

Wat zijn de kosten van huisje op een recreatiepark?

Een cottage huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Laumersheim is doorgaans al mogelijk vanaf €64 per dag. Dat is prijziger ten opzichte van een particulier vakantiehuis of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Je betaalt wat meer, maar hiermee heb je wel recht op lekker veel luxe zoals: extra privacy, ingerichte keuken, hottub, eigen slaapkamer, eigen badkamer, open haard. Laatste tip: boek ruim van tevoren (vroegboekkorting) of ga juist voor een last-minute deal om alles betaalbaar te houden.

Plaats een reactie